Kako kupiti Windows 10 za 7 eura ili Office za 18 eura - originalne i trajno aktivirane licence

MMORC.com nudi originalan i trajno aktiviran esencijalni softver - Windows 11 Pro za 15,27 eura, Windows 10 Pro za 7,94 eura, Office 2016 Pro za 18,78 eura i još mnogo toga. Iskoristite promotivne kodove iz teksta za povoljniju cijenu

MMORC.com srijeda, 21. rujna 2022. u 11:50

Ljeto se približilo kraju i počinje jesen koja donosi povratak u školske klupe i intenzivniji poslovni dio godine. Iskoristite priliku i nadogradite računalo novim softverom po izuzetno povoljnim cijenama. Internetska trgovina MMORC.com nudi aktivacijski ključ za novi Windows 11 ili Office 2021. Osim toga, tu je i Windows 10 Pro za samo 7,94 eura ili Office 2016 Pro za 18,78 eura. Prije kupnje skinite originalni softver s web stranica proizvođača i instalirajte ga na računalo, a potom ga aktivirajte pomoću kupljenog ključa. Kupljeni softver je originalan, trajno licenciran i daje vam mogućnost daljnje korisničke podrške i nadogradnji.

MMORC vam na sve izlistane cijene daje dodatni popust koji možete ostvariti upišete li prilikom kupnje promotivni kod. Kodove potražite u nastavku.
 

43% popusta na Windows 11 i Windows 10 (promo kod BCH43)

43% popusta na Office za Mac računala i Audible članstvo (promo kod BCH43)

63% popusta na Office 2016 i Office 2019 (promo kod BCH63)

56% popusta na Office 2021 i Office 2019 (promo kod BCH56)

43% popusta na antivirusni softver (promo kod BCH43)

43% popusta na ostali Microsoftov softver (promo kod BCH43)

 

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Sam postupak kupovine vrlo je jednostavan. Nakon klika na link u tekstu kod željenog proizvoda, prikazat će vam se softver s punom cijenom u MMORC trgovini. Navedena cijena je već sama po sebi vrlo povoljna, ali uz promotivni kod možete je dodatno spustiti.

U sljedećem koraku željeni proizvod dodat ćete u kupovnu košaricu. Klikom na "Place Order" započinjete postupak narudžbe.

Tu sad ćete pronaći polje za upis promotivnog koda. Nakon upisa koda, aplicirat ćete popust na odabrani proizvod.

U istom prozoru odabirete način plaćanja. Savjetujemo PayPal jer je tako najjednostavnije i najsigurnije. Ubrzo nakon plaćanja na e-mail će vam stići aktivacijski kod za kupljeni softver. Kupujete li aktivacijski ključ za Windows, imajte na umu da ključ ne vrijedi za nadogradnju s druge verzije Windowsa, već isključivo za aktivaciju nove svježe instalacije koju možete preuzeti sa službenih stranica proizvođača.

U slučaju bilo kakvih pitanja kontaktirajte support@mmorc.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.