Keysoff ljetna ponuda do 55% popusta - Windows 10 samo 8,88 eura

U Keysoff ljetnoj ponudi očekuje vas 40% popusta na Windows 10 operativni sustav, te čak 55% popusta na Office pakete - Windows 10 Pro 8,88 €, Office 2016 Pro Plus 24,49 €, Office 2019 Pro Plus 31,81 €

Keysoff.com ponedjeljak, 17. svibnja 2021. u 07:00

Bliži nam se ljeto, a Keysoff.com je pripremio izvrsnu ponudu za sve koji traže aktvacijske ključeve za popularni originalni softver. Sad je prilika za obnoviti operativni sustav, ili povećati produktivnost uz novi Office softverski paket. Ponuda se sastoji od dvije sekcije - prva sekcija donosi 40% popusta na istaknute cijene, a druga čak 55% popusta. U nastavku pogledajte što vas sve očekuje i ne zaboravite iskoristiti promotivni kod prilikom kupnje.
 

PONUDA 1 - 40% popusta uz promo kod SKK40

Prilikom kupnje upišite promotivni od SKK40.

 

PONUDA 2 - 55% popusta uz promo kod SKK55

Prilikom kupnje upišite promotivni od SKK55.

 

Keysoff uvijek forsira nove promocije s puno iznenađenja i niskih cijena - zato naprijed i označite njihovu stranicu oznakama kako bi ostali u toku! Uz to, Internet trgovina otvorena je tijekom cijele godine, chat uživo 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu - pa ako želite nadograditi svoj računalni softver, svakako biste trebali ugrabiti jednu od njihovih promocija!

Nakon kupnje, u roku od nekoliko minuta kupljeni aktivacijski ključ bit će vam automatski isporučen na e-mail. Tu je i 24/7 korisnička podrška (service@keysoff.com) koja će osigurati potrebnu asistenciju kad god vam je potrebno.

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.