Kupite originalan i trajno aktiviran Windows 11 Pro 16,07 eura ili Office 2016 Pro 18,78 eura

MMORC.com nudi originalan i trajno aktiviran esencijalni softver - Windows 11 Pro za 16,07 eura, Windows 10 Pro za 8,36 eura, Office 2016 Pro za 18,78 eura i još mnogo toga

MMORC.com srijeda, 13. travnja 2022. u 09:16

Proljetna ponuda online trgovine MMORC.com krije u sebi izvrsne cijene aktivacijskih ključeva za popularni originalni softver. Želite opremiti računalo novim softverom, ali vam sve to zvuči preskupo? Ne brinite! MMORC nudi OEM softverske licence koje se legalno preprodaju, a korištene su ranije na drugim računalima. Posjetite MMORC.com i odaberite novi Windows 11 te Office 2021. Osim toga, tu je i Windows 10 Pro za 8,36 eura, Office 2016 Pro za 18,78 eura ili oboje zajedno za 22,35 eura. Prije kupnje skinite originalni softver s web stranica proizvođača i instalirajte ga na računalo, a potom ga aktivirajte pomoću kupljenog ključa. Kupljeni softver je originalan, trajno licenciran i daje vam mogućnost daljnje korisničke podrške i nadogradnji.

MMORC vam na sve izlistane cijene daje dodatni popust koji možete ostvariti upišete li prilikom kupnje promotivni kod. Kodove potražite u nastavku.
 

40% popusta na Windows 11 i Windows 10 (promo kod BRW40)

40% popusta na Office za Mac računala i Adobe članstvo (promo kod BRW40)

63% popusta na Office 2016 i Office 2019 (promo kod BRW63)

56% popusta na Office 2021 i Office 2019 (promo kod BRW56)

40% popusta na antivirusni softver (promo kod BRW40)

40% popusta na ostali Microsoftov softver (promo kod BRW40)

 

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Sam postupak kupovine vrlo je jednostavan. Nakon klika na link u tekstu kod željenog proizvoda, prikazat će vam se softver s punom cijenom u MMORC trgovini. Navedena cijena je već sama po sebi vrlo povoljna, ali uz promotivni kod možete je dodatno spustiti.

U sljedećem koraku željeni proizvod dodat ćete u kupovnu košaricu. Klikom na "Place Order" započinjete postupak narudžbe.

Tu sad ćete pronaći polje za upis promotivnog koda. Nakon upisa koda, aplicirat ćete popust na odabrani proizvod.

U istom prozoru odabirete način plaćanja. Savjetujemo PayPal jer je tako najjednostavnije i najsigurnije. Ubrzo nakon plaćanja na e-mail će vam stići aktivacijski kod za kupljeni softver. Kupujete li aktivacijski ključ za Windows, imajte na umu da ključ ne vrijedi za nadogradnju s druge verzije Windowsa, već isključivo za aktivaciju nove svježe instalacije koju možete preuzeti sa službenih stranica proizvođača.

U slučaju bilo kakvih pitanja kontaktirajte support@mmorc.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.