Kupite originalni i trajno aktivirani Windows 10 i Office 2016 u paketu za samo 22,35 €

MMORC.com nudi povoljan softver u velikoj rasprodaji! Evo kako kupiti originalni Office 2016 Pro paket za 18,78 € i Windows 10 Pro za samo 7,80 €

MMORC.com srijeda, 29. studenog 2023. u 11:52

Nema potrebe da kupujete skupi softver na službenim prodajnim mjestima. Na MMORC.com možete kupiti rabljeni originalni softver identičnih karakteristika poput novog. MMORC.com nudi Windows 11 za 15,00 eura, Windows 10 Pro za 7,80 eura, Office 2016 Pro za 18,78 eura i još mnogo toga. Iskoristite promotivne kodove iz teksta za povoljniju cijenu. Prije kupnje skinite originalni softver s web stranica proizvođača i instalirajte ga na računalo, a potom ga aktivirajte pomoću kupljenog ključa. Kupljeni softver je originalan, trajno licenciran i daje vam mogućnost daljnje korisničke podrške i nadogradnji.

44% popusta na Windows 11 i Windows 10 (promo kod BDB44)

44% popusta na Office za Mac računala (promo kod BDB44)

63% popusta na Office 2016 i Office 2019 (promo kod BDB63)

56% popusta na Office 2021 i Office 2019 (promo kod BDB56)

44% popusta na antivirusni softver (promo kod BDB44)

44% popusta na ostali Microsoftov softver (promo kod BDB44)

 

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Sam postupak kupovine vrlo je jednostavan. Nakon klika na link u tekstu kod željenog proizvoda, prikazat će vam se softver s punom cijenom u MMORC trgovini. Navedena cijena je već sama po sebi vrlo povoljna, ali uz promotivni kod možete je dodatno spustiti.

U sljedećem koraku željeni proizvod dodat ćete u kupovnu košaricu. Klikom na "Place Order" započinjete postupak narudžbe.

Tu sad ćete pronaći polje za upis promotivnog koda. Nakon upisa koda, aplicirat ćete popust na odabrani proizvod.

U istom prozoru odabirete način plaćanja. Savjetujemo PayPal jer je tako najjednostavnije i najsigurnije. Ubrzo nakon plaćanja na e-mail će vam stići aktivacijski kod za kupljeni softver, a moći ćete ga preuzeti i izravno unutar webshopa. Kupujete li aktivacijski ključ za Windows, imajte na umu da ključ ne vrijedi za nadogradnju s druge verzije Windowsa, već isključivo za aktivaciju nove svježe instalacije koju možete preuzeti sa službenih stranica proizvođača.

U slučaju bilo kakvih pitanja kontaktirajte support@mmorc.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.