Kupite Windows 10 Pro i Office 2016 Pro u paketu za manje od 170 kuna - MMORC.com

Internetska trgovina MMORC.com nudi vrhubnske cijene na softverske licence - Windows 10 Pro za 8,36 €, Office 2016 Pro Plus za 18,78 € ili Office 2019 Pro Plus za 28,98 €

MMORC.com srijeda, 7. listopada 2020. u 07:00

Jesenska akcija na MMORC.com uključuje aktivacijske ključeve za najpopularniji Microsoftov softver po izuzetno niskim cijenama i uz dodatne popuste koje možete ostvariti uz promo kodove koje ćete pronaći u ovom tekstu. Svi znamo kakve su cijene softvera na službenim prodajnim mjestima. No, ako želite proći začajno povoljnije, nastavite čitati.

Windows 10 Pro aktivacijski ključ možete kupiti za samo 8,36 eura uz promotivni kod BGL40 koji će vam osigurati 40% popusta. Office 2016 Pro i bundle koji uključuje Office 2016 i Windows 10 možete dobiti po nevjerojatnoj cijeni uz dodatno sniženje od čak 63%!

56% popusta možete ostvariti pri kupnji Office 2019 uredskog paketa, ili bundlea koji uključuje Office 2019 i Windows 10. Prilikom kupnje upišite promotivni kod BGL56. Također, valja spomenuti i super ponudu antivirusnog softvera koji također možete nabaviti uz 40% popusta koristeći promotivni kod BGL40.

Napominjemo da prilikom ove kupnje nećte dobiti kompletan softver, već samo ključ za njegovu aktivaciju. Originalni softver potrebno je prethodno skinuti sa službenih web stranica proizvođača i instalirati ga na vaše računalo.

 

63% popusta na Office 2016 i bundle Office 2016 + Windows 10 (promo kod BGL63)

 

40% popusta na Windows 10 (promo kod BGL40)

 

56% popusta na Office 2019 i bundle Office 2019 + Windows 10 (promo kod BGL56)

 

40% popusta na antivirusni softver (promo kod BGL40)

 

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Sam postupak kupovine vrlo je jednostavan. Nakon klika na link u tekstu kod željenog proizvoda, prikazat će vam se softver s punom cijenom u MMORC trgovini. Navedena cijena je već sama po sebi vrlo povoljna, ali uz promotivni kod možete je dodatno spustiti.

U sljedećem koraku željeni proizvod dodat ćete u kupovnu košaricu. Klikom na "Place Order" započinjete postupak narudžbe.

Tu sad ćete pronaći polje za upis promotivnog koda. Nakon upisa koda, aplicirat ćete popust na odabrani proizvod.

U istom prozoru odabirete način plaćanja. Savjetujemo PayPal jer je tako najjednostavnije i najsigurnije. Ubrzo nakon plaćanja na e-mail će vam stići aktivacijski kod za kupljeni softver. Kupujete li aktivacijski ključ za Windows, imajte na umu da ključ ne vrijedi za nadogradnju s druge verzije Windowsa, već isključivo za aktivaciju nove svježe instalacije koju možete preuzeti sa službenih stranica proizvođača.

U slučaju bilo kakvih pitanja kontaktirajte support@mmorc.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.