Kupite Windows 10 Pro licencu za 12,52 eura, aktivirajte Windows i uživajte u originalnom softveru

GoodOffer24.com nudi aktivacijske ključeve za popularni softver po super cijenama - Windows 10 Pro za 12,52 €, Office 2016 Pro Plus za 20,64 €, a bundle Windows 10 + Office 2016 za 28,34 €

GoodOffer24.com petak, 23. travnja 2021. u 11:23

GoodOffer24.com nudi softverske licence tj. aktivacijske ključeve po izuzetno povoljnim cijenama. Svi znamo kakve su redovne cijene softvera, no kupujete li OEM aktivacijski ključ, proći ćete značajno jeftinije. GoodOffer24.com je pripremii i dodatne popuste za Bugove čitatelje. Prilikom kupnje softvera upišite promotivni kod HR30 i dobit ćete dodatnih 30% popusta na istaknutu cijenu.
 

Izbor iz ponude na GoodOffer24.com (30% popusta uz promo kod HR30)

Windows:

Office:

Bundle (Windows + Office):

Sav kupljeni softver je originalan i trajno aktiviran. Originalni softver morate skinuti sa službenih stranica i instalirati ih na računalo, a zatim iskoristiti kupljeni aktivacijski ključ.

 

Kako kupiti softver? Pogledajte na primjeru za Windows 10 Pro

Kao prvo, odaberite željeni proizvod i kliknite na „Add to Cart“ ili "Buy Now" ako je to sve što želite kupiti:

U sljedećem koraku posjetite košaricu s odabranim proizvodima, unesite kod za popust „HR30“ i kliknite „Apply Coupon“.

Nakon potvrde cijena će se umanjiti za 30%.

Nakon svega, jednostavno kliknite na „Proceed to Checkout“ i odaberite željeno sredstvo plaćanja. GoodOffer24 podržava i PayPal kao način plaćanja, što vam toplo preporučamo iz sigurnosnih razloga. Aktivacijski ključ će vam stići e-mailom.

Skinite svježu instalaciju softvera sa službenih stranica i instalirajte je (Microsoft Windows 10 Professional - Download Link). Nakon instalacije aktivirajte softver pomoću aktivacijskog ključa kojeg ste kupili i dobili na e-mail.

Aktivacija Windowsa je jednostavan proces:

  1. Nakon instalacije Windows 10 OS-a otvorite Settings
  2. Kliknite u izborniku na Activation
  3. Unesite kupljeni aktivacijski ključ na predviđeno mjesto
     

Jednostavna i povoljna kupnja

GoodOffer24.com je brzorastuća online platforma koja prodaje softverske licence, aktivacijske ključeve za video igre i ostalo, a sve po nevjerojatnim cijenama. S preko 10 godina iskustva i vrlo pozitivnim povratnim informacijama od strane korisnika, GoodOffer24 blista na tržištu nudeći najkonkurentnije cijene.

Više na: www.GoodOffer24.com
Korisnička podrška: info@goodoffer24.com

---

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.