Kupite Windows 10 Pro za 10,77 eura, ili u paketu s Officeom 2019 Pro za 36,39 eura

Kupite trajno aktiviran i licenciran Windows 10 Pro za samo 10,77 eura, ili iskoristite priliku te odaberite paket Windows 10 Pro + Office 2019 Pro za svega 36,39 eura

GoodOffer24.com petak, 10. srpnja 2020. u 08:50

Windows 10 Pro operativni sustav je najpoznatiji, najbrži i najsigurniji OS današnjice. Poznate je da njegova cijena putem službenih prodajnih kanala premašuje 200 eura. Ipak, postoji način da do njega dođete značajno povoljnije. Online trgovina GoodOffer24.com nudi softverske ključeve po iznimno povoljnim cijenama. Iako su cijene već sasvim pristojne i niske, mogu biti niže za dodatnih 30%. Prilikom kupnje upišite promotivni kod HR30 kako biste ostvarili popust. Windows 10 Pro koji ćete ovdje pronaći stoji svega 10,77 eura. Kupljeni Windows bit će trajno aktiviran i licenciran za jedno računalo (OEM verzija), amoći ćete normalno instalirati sve postojeće i buduće nadogradnje.

No, to nije sve. Zašto ne biste iskoristili priliku te kupili i popularni uredski paket Office 2019 Pro Plus? Ako ga odaberete zajedno s Windows 10 pro OS-om, platit ćete sve u kompletu samo 36,39 eura.

U nastavku donosimo najbolje iz ponude na GoodOffer24.com (ne zaboravite iskoristiti promotivni kod HR30):

 

Jednostavna i povoljna kupnja

GoodOffer24.com je brzorastuća online platforma koja prodaje softverske licence, aktivacijske ključeve za video igre i ostalo, a sve po nevjerojatnim cijenama. S preko 10 godina iskustva i vrlo pozitivnim povratnim informacijama od strane korisnika, GoodOffer24 blista na tržištu nudeći najkonkurentnije cijene.

 

Kako kupiti softver (primjer: Windows 10 Pro + Office 2019 Pro)?

Kao prvo, odaberite željeni proizvod i kliknite na „Add to Cart“ ili "Buy Now" ako je to sve što želite kupiti:

U sljedećem koraku posjetite košaricu s odabranim proizvodima, unesite kod za popust „HR30“ i kliknite „Apply Coupon“.

Nakon potvrde cijena će se umanjiti za 30%.

Nakon svega, jednostavno kliknite na „Proceed to Checkout“ i odaberite željeno sredstvo plaćanja. GoodOffer24 podržava i PayPal kao način plaćanja, što vam toplo preporučamo iz sigurnosnih razloga. Aktivacijski ključ će vam stići e-mailom.

Napominjemo da je prethodno potrebno downloadati željeni softver sa službenih stranica te ga instalirati na računalo. Prilikom njegove aktivacije, iskoristite kupljeni aktivacijski ključ.

Ovdje možete skinuti željeni softver:

Više na: www.GoodOffer24.com
Korisnička podrška: info@goodoffer24.com

---

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.