Kupite Windows 10 Pro za 12,66 eura i aktivirajte ga u nekoliko brzih koraka

CDKdeals.com nudi vrlo povoljne cijene softverskih aktivacijskih ključeva za Windows 10 Pro (12,66 €), Office 2016 Pro Plus (20,64 €), Office 2019 Pro Plus (35,34 €) i još mnogo toga

CDKdeals.com petak, 4. lipnja 2021. u 12:02

Posjetite internetsku trgovinu sigitalnim aktivacijskim ključevima CDKdeals.com i potražite OEM licence popularnog esencijalnog softvera po super cijenama. OEM digitalni aktivacijski ključ, osim što jednostavno aktivira originalni softver, osigurava potpunu i trajnu korisničku podršku i nadogradnje. Iako su cijene same po sebi već višestruko niže od cijena putem službenih prodajnih kanala, tu su i dodatni popusti za Bugove čitatelje. Prilikom kupnje softvera upišite promotivni kod HR30 i dobit ćete dodatnih 30% popusta na istaknutu cijenu.
 

Izbor iz ponude na CDKdeals.com (30% popusta uz promo kod HR30)

Windows ponuda:

Office ponuda:

Bundle ponuda (Windows + Office):

Sav kupljeni softver je originalan i trajno aktiviran. Originalni softver morate skinuti sa službenih stranica i instalirati ih na računalo, a zatim iskoristiti kupljeni aktivacijski ključ.

 

Kako kupiti softver? Pogledajte na primjeru za Windows 10 Pro

Kao prvo, odaberite željeni proizvod i kliknite na „Add to Cart“ ili "Buy Now" ako je to sve što želite kupiti:

Nakon postupka kratke registracije ili prijave (ako već imate otvoren račun), posjetite košaricu s odabranim proizvodima.

Nastavite na sljedeći korak, unesite kod za popust „HR30“ i kliknite „Primijeniti“. Nakon potvrde cijena će se umanjiti za 30%.

Nakon svega, jednostavno nastavite na završni korak i odaberite željeno sredstvo plaćanja. CDKdeals podržava i PayPal kao način plaćanja, što vam toplo preporučamo iz sigurnosnih razloga. Aktivacijski ključ će vam stići e-mailom.

 

Kako aktivirati Windows?

Aktivacija Windowsa jednostavan je proces. Nakon što ste kupili aktivacijski ključ, nanovo instalirajte Windows 10 koji ste prethodno skinuli sa službenih stranica i slijedite daljnje korake.

  1. Unutar instaliranog Windows 10 OS-a uđite u Settings (donja lijeva tipka Start > Settings)
  2. Unutar izbornika Update & Security odaberite Activation
  3. Unesite kupljeni aktivacijski ključ na predviđeno mjesto (Update Product Key > Change Product Key)

U slučaju bilo kakvih poteškoća, na raspolaganju vam je korisnička podrška putem e-maila service@cdkdeals.com.

---

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.