Luda ljetna ponuda na Godeal24 - Office 2021 Pro aktivacijski ključ samo 28,75 €

Godeal24 nudi izuzetno povoljne, originalne i trajno aktivirane Windows i Office softverske pakete. Windows 11 Pro samo 13,55 €, Office 2021 Pro Plus samo 28,75 €

Godeal24 ponedjeljak, 8. srpnja 2024. u 12:41

S globalnog 30% udjela Microsoft Office jedan je od vodećih uredskih paketa u svijetu i uvelike najpoznatiji plaćeni proizvod. Međutim, mnogim vlasnicima malih tvrtki teško je opravdati trošak, unatoč značajnoj snazi ​​Microsoftovog paketa alata. Međutim, u Godeal24 možete uštedjeti mnogo vremena i novca s Microsoftovim licencama s popustom. Kupite trajno aktiviranu licencu za Microsoft Office Professional 2021 za Windows za samo 28,75 € (redovna cijena 439,99 USD) ili Office 2019 Home and Business za Mac (redovna cijena 239 USD) za 29,01 €. Sav sofgtver u ponudi je originalan, a nakon kupnje možete ga trajno koristiti. Godeal24 također nudi Office 2016 i Windows OS po nevjerojatno niskim cijenama. Sada je savršeno vrijeme za kupnju.

Office paketi po super cijenama (promo kod SGO62)

Vrlo povoljan originalni Windows OS (promo kod SGO50)

Bundle ponuda (promo kod SGO62)

Ostali softver za računalo

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Nakon odabira artikla, krenite u proces kupnje, nastavite kao gost (ili kreirajte novi račun), a zatim ispunite polja s traženim podacima za račun.

Odaberite CWALLETCO kao platformu plaćanja i nastavite na sljedeći korak.

Odaberite željeno sredstvo plaćanja. Savjetujemo da koristite PayPal.

Godeal24 je online trgovina koja prodaje ključeve za računalne operativne sustave, uredski softver i softver za igre na globalnom tržištu. Godeal24 uvijek održava koncept kupca na prvom mjestu i donosi najbolje proizvode i usluge našim kupcima. Kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo, proces kupovine Godeal24 vrlo je jednostavan. Nakon naplate, aktivacijski ključ softvera i detaljne upute za instalaciju bit će poslani na vaš e-mail u roku od nekoliko minuta. A oko procesa instalacije i korištenja, korisnici se u bilo kojem trenutku mogu obratiti Godeal24 profesionalnom timu korisničke službe koji je online 24/7.

Svojim visokokvalitetnim proizvodima i profesionalnim uslugama, Godeal24 je dobio ocjenu 4,9 i ocjenu zadovoljstva od 98% na TrustPilotu (neovisna platforma za korisnike za ocjenu usluge i kvalitete proizvoda), što je korisnička potvrda i priznanje Godeal24!

Kontaktirajte Godeal24: service@godeal24.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.