Microsoft je zaustavio preuzimanja Win10 OS-a. Originalni Win 10 samo 6,12 € ekskluzivno na Godeal24

Valentinovska ponuda softvera na Godeal24 nudi izuzetno povoljne, originalne i trajno aktivirane Windows i Office softverske pakete. Uvjerite se sami!

Godeal24 ponedjeljak, 13. veljače 2023. u 10:31

Microsoft aktivno promovira Windows 11 i zaustavio je digitalna preuzimanja operativnog sustava Windows 10 od 31. siječnja 2023. Drugim riječima, želite li kupiti Windows 10, morat ćete ga kupiti na kanalima trećih strana. Kako jeftino kupiti originalni Windows 10? Možete odabrati Godeal24, internetsku platformu koja prodaje originalni Windows OS, MS Office i drugi računalni softver. Godeal24 jamči da je svaka prodana licenca sigurna i pouzdana. Tijekom Godeal24 rasprodaje za Valentinovo, Windows 10 Pro možete dobiti po cijeni već od 6,12 € po računalu. Iako Microsoft više ne prodaje Windows 10, Windows 10 će nastaviti primati sigurnosna ažuriranja do 14. listopada 2025. kako bi zaštitio računalo korisnika od virusa, špijunskog softvera i drugog zlonamjernog softvera. A Windows 10 također podržava besplatnu nadogradnju na Windows 11!

Windows 10 samo 6,12 €

Windows 11 službeno je predstavljen u Microsoft Storeu sa službenom cijenom od 199,99 USD. Tijekom Godeal24 rasprodaje za Valentinovo, možete dobiti originalni Windows 11 Pro za samo 10,25 €. TRebate li softver za više računala, u paketu od pet licenci Windows 11 Pro ima cijenu samo 9,79 €. Microsoft ne samo da snažno promovira Windows 11, već također stvara operativni sustav koji briše granice između oblaka i ruba, uključujući veliku količinu AI tehnologije. Vanjski svijet nagađa da je ovo nagovještaj Windowsa 12. Uz popularnost ChatGPT-a, moguće je da će OpenAI tehnologija podržavati sistemske aplikacije poput satova, fotografija, e-pošte, kalendara, kamera i mikrofona u Windowsu 12.

Ograničena ponuda: originalni Windows 11 već od 9,79 €

Microsoft Office po najboljoj cijeni

62% popusta na pakete softvera (promo kod SGO62)

Office za MAC računala

Više Windows proizvoda (promo kod SGO50)

Ostali softver za računalo

Zašto je Godeal24 tako jeftin, je li softver originalan?

Uz Godeal24 u potpunosti izbjegavate rizik od piratstva, budući da je preprodaja korištenih licenci pravni proces uređen europskim zakonodavstvom. Budući da tvrtka više ne koristi svoju licencu, oni je preprodaju Godealu24 po niskoj cijeni, Godeal24 je provjerava prije preprodaje, korištena licenca ne znači da je proizvod istrošen, i dalje je kao potpuno novi softver. Korištene licence su dematerijalizirane, što znači da nema troškova dostave. Kod Godeal24 možete dobiti isti softver i uštedjeti preko 90%.

Godeal24 je online trgovina koja prodaje ključeve za računalne operativne sustave, uredski softver i softver za igre na globalnom tržištu. Godeal24 uvijek održava koncept kupca na prvom mjestu i donosi najbolje proizvode i usluge našim kupcima. Kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo, proces kupovine Godeal24 vrlo je jednostavan. Nakon naplate, aktivacijski ključ softvera i detaljne upute za instalaciju bit će poslani na vaš e-mail u roku od nekoliko minuta. A oko procesa instalacije i korištenja, korisnici se u bilo kojem trenutku mogu obratiti Godeal24 profesionalnom timu korisničke službe koji je online 24/7.

 

Svojim visokokvalitetnim proizvodima i profesionalnim uslugama, Godeal24 je dobio ocjenu 4,9 i ocjenu zadovoljstva od 98% na TrustPilotu (neovisna platforma za korisnike za ocjenu usluge i kvalitete proizvoda), što je korisnička potvrda i priznanje Godeal24!

 

Kontaktirajte Godeal24: service@godeal24.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.