MMORC.com - Windows 10 Pro za 9,49 €, Office 2019 Pro za 41,52 €, Office 2016 Pro za 22,68 €

Veliku jesensku ponudu softverskih licenci ima i online trgovina MMORC.com - provjerite cijene u vrlo bogatoj ponudi i ostvarite dodatnih 32% popusta

MMORC.com četvrtak, 31. listopada 2019. u 07:00

Veliku jesensku ponudu softverskih licenci ima i online trgovina MMORC.com. Riječ je o još jednoj trgovini koja ima vrlo bogatu ponudu softverskih licenci po izuzetno povoljnim cijenama, a uz promotivni kod iz ovog teksta te cijene mogu biti još i niže.

Microsoft Windows 10

Ovaj globalno najbolji i najpoznatiji operativni sustav najbolje je rješenje za kućne korisnike i malo poslovanje, a može biti vaš već po cijeni od 9,49 eura. Kupljeni softver bit će trajno aktiviran i licenciran za jedan PC. Prilikom kupnje upišite promotivni kod BUG32 kako biste dobili navedenu cijenu.

Windows 10 Pro Key - 9,49 € (kod BUG32)

Microsoft Office alati

Osim Windows 10 operativnog sustava, drugi najbolji proizvod iz Microsofta definitivno je Office paket. U nastavku donosimo ponudu Office paketa uz promotivne kodove i pripadajuće istaknute cijene. Uz određene proizvode možete dobiti dodatnih 32% popusta, dok uz druge MMORC osigurava i 37% popusta.

Posebna ponuda - 47% popusta!

Čak 47% popusta možete ostvariti na sljedeće:

Ostalo izdvojeno iz ponude

U nastavku donosimo još zanimljivog softvera. Ne zaboravite prilikom kupnje upisati promotivni kod BUG32

Windows:

Office:

Project:

Visio:

Bundle:

Igre:

I za kraj valja spomenuti da MMORC.com podržava PayPal kao sredstvo plaćanja te da eventualni povrat možete ostvariti bilo kada u slučaju eventualnih problema. U slučaju bilo kakvih pitanja kontaktirajte support@mmorc.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.