Nabavite novi softver za računalo - Windows 10 i Office 2016 za 28,34 eura

Posjetite CDKdeals.com i kupite originalni softver po izuzetno povoljnim cijenama - Windows 10 Pro za 12,66 €, Office 2016 Pro Plus za 20,64 €, Office 2019 Pro Plus za 35,34 € i još mnogo toga

CDKdeals.com petak, 16. srpnja 2021. u 09:30

Ako ste kupili novo računalo bez softvera ili možda planirate osvježiti staro računalo novom instalacijom, vjerojatno vas brine potencijalni trošak koji zasigurno nije mali. No ipak, možete proći značajno jeftinije. Posjetite CDKDeals.com i potražite aktivacijske ključeve za originalni softver - Windows 10, Office 2016 ili Office 2019. Svi znamo kakve su originalne cijene softvera, no oči vas ne varaju - cijene koje vidite su vrlo niske, a iskoristite li promotivni kod HR30, dobit ćete i dodatnih 30% popusta.

Softver se prodaje u obliku tzv. OEM digitalnih aktivacijskih ključeva - osim što jednostavno aktivira originalni softver, osigurava potpunu i trajnu korisničku podršku i nadogradnje.

Izbor iz ponude na CDKdeals.com (30% popusta uz promo kod HR30)

Windows ponuda:

Office ponuda:

Bundle ponuda (Windows + Office):

Sav kupljeni softver je originalan i trajno aktiviran. Originalni softver morate skinuti sa službenih stranica i instalirati ih na računalo, a zatim iskoristiti kupljeni aktivacijski ključ.

 

Kako kupiti softver? Pogledajte na primjeru za Windows 10 Pro

Kao prvo, odaberite željeni proizvod i kliknite na „Add to Cart“ ili "Buy Now" ako je to sve što želite kupiti:

Nakon postupka kratke registracije ili prijave (ako već imate otvoren račun), posjetite košaricu s odabranim proizvodima.

Nastavite na sljedeći korak, unesite kod za popust „HR30“ i kliknite „Primijeniti“. Nakon potvrde cijena će se umanjiti za 30%.

Nakon svega, jednostavno nastavite na završni korak i odaberite željeno sredstvo plaćanja. CDKdeals podržava i PayPal kao način plaćanja, što vam toplo preporučamo iz sigurnosnih razloga. Aktivacijski ključ će vam stići e-mailom.

 

Kako aktivirati Windows?

Aktivacija Windowsa jednostavan je proces. Nakon što ste kupili aktivacijski ključ, nanovo instalirajte Windows 10 koji ste prethodno skinuli sa službenih stranica i slijedite daljnje korake.

  1. Unutar instaliranog Windows 10 OS-a uđite u Settings (donja lijeva tipka Start > Settings)
  2. Unutar izbornika Update & Security odaberite Activation
  3. Unesite kupljeni aktivacijski ključ na predviđeno mjesto (Update Product Key > Change Product Key)

U slučaju bilo kakvih poteškoća, na raspolaganju vam je korisnička podrška putem e-maila service@cdkdeals.com.

---

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.