Najbolja Back to School ponuda! Windows 10 Pro 12,66 eura, Office 2016 20,64 eura

CDKDeals.com nudi izvrsnu priliku za novu školsku godinu - kupite Windows 10 Pro za 12,66 €, Office 2016 Pro Plus za 20,64 €, Office 2019 Pro Plus za 35,34 € i još mnogo toga

CDKdeals.com petak, 13. kolovoza 2021. u 07:00

Bliži nam se nova školska godina, ali i nova poslovna jesen. Sada je idealna prilika za osvježiti i nadograditi staro ili kupiti softver za novo računalo. Posjetite CDKDeals.com i potražite aktivacijske ključeve za originalni softver - Windows 10, Office 2016 ili Office 2019. Svi znamo kakve su originalne cijene softvera, no oči vas ne varaju - cijene koje vidite su vrlo niske, a iskoristite li promotivni kod HR30, dobit ćete i dodatnih 30% popusta.

Softver se prodaje u obliku tzv. OEM digitalnih aktivacijskih ključeva - osim što jednostavno aktivira originalni softver, osigurava potpunu i trajnu korisničku podršku i nadogradnje. Sav kupljeni softver je trajno licenciran i aktiviran.

Izbor iz ponude na CDKdeals.com (30% popusta uz promo kod HR30)

Windows ponuda:

Office ponuda:

Bundle ponuda (Windows + Office):

Sav kupljeni softver je originalan i trajno aktiviran. Originalni softver morate skinuti sa službenih stranica i instalirati ih na računalo, a zatim iskoristiti kupljeni aktivacijski ključ.

 

Kako kupiti softver? Pogledajte na primjeru za Windows 10 Pro

Kao prvo, odaberite željeni proizvod i kliknite na „Add to Cart“ ili "Buy Now" ako je to sve što želite kupiti:

Nakon postupka kratke registracije ili prijave (ako već imate otvoren račun), posjetite košaricu s odabranim proizvodima.

Nastavite na sljedeći korak, unesite kod za popust „HR30“ i kliknite „Primijeniti“. Nakon potvrde cijena će se umanjiti za 30%.

Nakon svega, jednostavno nastavite na završni korak i odaberite željeno sredstvo plaćanja. CDKdeals podržava i PayPal kao način plaćanja, što vam toplo preporučamo iz sigurnosnih razloga. Aktivacijski ključ će vam stići e-mailom.

 

Kako aktivirati Windows?

Aktivacija Windowsa jednostavan je proces. Nakon što ste kupili aktivacijski ključ, nanovo instalirajte Windows 10 koji ste prethodno skinuli sa službenih stranica i slijedite daljnje korake.

  1. Unutar instaliranog Windows 10 OS-a uđite u Settings (donja lijeva tipka Start > Settings)
  2. Unutar izbornika Update & Security odaberite Activation
  3. Unesite kupljeni aktivacijski ključ na predviđeno mjesto (Update Product Key > Change Product Key)

U slučaju bilo kakvih poteškoća, na raspolaganju vam je korisnička podrška putem e-maila service@cdkdeals.com.

---

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.

 Više od 20 sati odličnog zvuka za van

MARSHALL Stockwell II

60-20,000 Hz, play time 20+ hours, 5-12 V, 3 A USB-C, 180 x 161 x 70 mm, 1.38 kg

1.599 kn 1.899 kn Kupi