Najbolja Black Friday ponuda! Kupite Windows 10 za 11 eura i besplatno ga nadogradite na Windows 11

Posjetite vip-CDKdeals.com, iskoristite promo kod za dodatnih 35% popusta i kupite softver po najboljim cijenama - Windows 10 Pro 11,75 €, Windows 11 Pro 15,24 €, Office 2016 19,16 €, Office 2019 32,81 €, Office 2021 35,67 €

CDKdeals.com petak, 26. studenog 2021. u 13:27

Mnogi ljudi žele nadograditi svoj sustav na novi Windows 11. Postoje dva načina za to, jedan je kupiti Windows 11 izravno na vip-cdkdeals.com. Drugi je kupnja licence za Windows 10, a zatim besplatno ažuriranje sustava kada postane dostupno. Način koji danas promoviramo je fantastičan - ne samo da ćete imati priliku kupiti Windows 10 po niskoj cijeni u usporedbi s onim što se inače plaća u maloprodaji, već ćete, pod pretpostavkom da je vaš hardver kompatibilan, moći besplatno nadograditi na Windows 11. Black Friday ponuda na vip-cdkdeals.com vrijedi u razdoblju od 18. do 30. studenog.
 

Ekskluzivnih 35% popusta uz promo kod HR35

 

Kako kupiti softver uz pomoć promotivnog koda?

Kao prvo, odaberite željeni proizvod i kliknite na košaricu ili "Kupi sada" ako je to sve što želite kupiti:

Nakon postupka kratke registracije ili prijave (ako već imate otvoren račun), posjetite košaricu s odabranim proizvodima. Unesite kod za popust „HR35“ i kliknite „Apply“. Nakon potvrde cijena će se umanjiti za 35%.

Nakon svega, jednostavno nastavite na završni korak i odaberite željeno sredstvo plaćanja. vip-CDKdeals podržava i PayPal kao način plaćanja, što vam toplo preporučamo iz sigurnosnih razloga. Aktivacijski ključ će vam stići e-mailom.
 

Kako aktivirati Windows 10 licencu?

Aktivacija Windowsa jednostavan je proces. Nakon što ste kupili aktivacijski ključ, nanovo instalirajte Windows 10 koji ste prethodno skinuli sa službenih stranica i slijedite daljnje korake (Windows 11 instalaciju možete skinuti ovdje).

1. Unutar instaliranog Windows 10 OS-a uđite u Settings (donja lijeva tipka Start > Settings)

2. Unutar izbornika Update & Security odaberite Activation

3. Unesite kupljeni aktivacijski ključ na predviđeno mjesto (Update Product Key > Change Product Key)

U slučaju bilo kakvih poteškoća, na raspolaganju vam je korisnička podrška putem e-maila service@cdkdeals.com.

---

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.

 



Prijenosni zvučnici priznatih svjetskih brendova!

JBL, MARSHALL, HARMAN/KARDON

Ronis je dom najboljim svjetskim brendovima. Otkrij vrhunski zvuk, uvijek i svugdje. Provjeri ponudu!

Kupi

BT APTX soundbar sa subwooferom

ACOUSTIC ENERGY Aego 3

Kombinacija suba i soundbara za sve one koji žele kompaktno kućno kino odličnog zvuka uz značajnu uštedu na prostoru. Kompaktan dizajn, digitalno povezivanje, daljinsko upravljanje, 2 x RCA Phono, 65VA

1.725 kn 2.299 kn Kupi

Bežični WiFi BT zvučnik

HARMAN KARDON OMNI 10 PLUS

Omogućuje jednostavno postavljanje bežičnog HD glazbenog sustava. Najbrži način da svoju glazbu učinite bežičnom bilo gdje u svom domu. Spotify, Chromecast, 52Hz~20kHz.

1.699 kn 1.919 kn Kupi