Najbolja ponuda ovog ljeta - Windows 10 Pro samo 6,67 eura po računalu

Ne propustite priliku i kupite dvije Windows 10 licence za 13,34 € (6,67 € po računalu), a tu su i druge super cijene Windows 10 i Office softvera - GoDeal24

Godeal24.com ponedjeljak, 10. svibnja 2021. u 09:37

Konačno nam je stiglo lijepo vrijeme, a približavanjem ljeta i porastom temperatura, raste i broj zanimljivih ponuda. Trebate li novi Windows 10 operativni sustav, ovo je prava prilika za vas. Osim toga, tu je i izvrsna ponuda softverskih Office paketa. Sve to potražite na Godeal24 koji ima nevjerojatnu ljetnu ponudu softverskih licenci. U nastavku pregledajte ponudu i cijene te ne zaboravite upisati istaknuti promo kod prilikom kupnje.

Napominjemo, radi se o kupnji OEM aktivacijskog ključa. Originalni softver potrebno je prethodno skinuti sa službenih stranica i instalirati na računalo te potom aktivirati uz pomoć kupljenog ključa.
 

PONUDA 1: Specijalna ponuda (promo kod SGO45)

45% popusta na kompletan Windows 10 asortiman. Prilikom kupnje upišite promotivni kod SGO45.

 

PONUDA 2: Premium bundle ponuda (promo kod SGO60)

60% popusta na Office i sve softverske pakete. Prilikom kupnje upišite promotivni kod SGO60.

 

Jednostavna kupnja - PayPal putem platforme Cwalletco

Kupnja na GoDeal24.com jednostavna je i sigurna. Možete platiti koristeći svoj PayPal račun putem platforme Cwalletco. Nakon odabira željenog artikla, idite na checkout kao gost ili stvorite account. Cwalletco opciju odabirerete u izborniku "Payment Information". Nakon pregleda narudžbe kliknite "Place Order" i slijedite daljnje korake.

Unutar Cwalletco platforme prikazat će vam se izbornik gdje kao sredstvo plaćanja možete odabrati PayPal ili kreditnu karticu.

 

Imate pitanja? Trebate pomoć?

Ubrzo nakon narudžbe, u roku od 24 sata primit ćete e-poruku s ključevima proizvoda - bez potrebe da danima čekate odgovor. Ponekad će e-pošta s obavijesti otići u neželjenu poštu. Ako nakon 24 sata ne primite e-poštu, nemojte paničariti, prvo provjerite neželjenu poštu ili izravno kontaktirajte korisničku službu na service@godeal24.com. Korisnička služba Godeal24 pružit će brzu i sveobuhvatnu pomoć.

Ne zaboravite prvo preuzeti ispravne verzije na svoje računalo, a tek onda ih aktivirati novim kupljenim ključevima.

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.