Najbolja ponuda za novu školsku godinu - Windows 10 Pro i Office 2016 samo 22,35 eura

ICMMO.com je pripremio izvrsnu ponudu softvera uoči povratka u školu - iskoristite promotivni kod i kupite Windows 10 Pro za 8,36 €, Office 2016 Pro za 18,78 € ili oboje zajedno za 22,35 €

ICMMO.com srijeda, 15. rujna 2021. u 10:07

Kupili ste novo računalo bez potrebnog softvera, ili jednostavno želite nadograditi staro? Nema problema - internetska trgovina softverskim licencama ICMMO.com pripremila je izvrsnu ponudu softvera uoči povratka u školu. Potražite aktivacijske ključeve za vrhunski Microsoftov softver, ali i puno više od toga. Cijene ključeva već su inicijalno značajno niže od cijena putem službenih prodajnih kanala, a ICMMO je pripremio i izvrsne Back to School popuste. Sve što je potrebno jest upisati promotivni kod prilikom narudžbe.

Prije kupnje skinite originalni softver s web stranica proizvođača i instalirajte ga na računalo, a potom ga aktivirajte pomoću kupljenog ključa. Kupljeni softver je originalan, trajno licenciran i daje vam mogućnost daljnje korisničke podrške i nadogradnji.

63% popusta na Office 2016 i bundle Office 2016 + Windows 10 (promo kod BUK63)

40% popusta na Windows 10 (promo kod BUK40)

56% popusta na Office 2019 i bundle Office 2019 + Windows 10 (promo kod BUK56)

40% popusta na antivirusni softver (promo kod BUK40)

40% popusta na ostali Microsoftov softver (promo kod BUK40)

 

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Sam postupak kupovine vrlo je jednostavan. Posjetite homepage ICMMO i odaberite željeni softver, ili jednostavno kliknite na željeni link unutar ovog teksta kako biste ušli u sam artikl.

Nakon što ste artikl ubacili u košaricu, u sljedećem koraku upišite promotivni kod koji ćete pronaći u ovom tekstu, kako biste aplicirali popust na osnovnu cijenu.

Na kraju, odaberite željeno sredstvo plaćanja (preporučamo PayPal radi sigurnosti i jednostavnosti) te upišite mail na koji želite da vam se dostavi licencni ključ.

Ubrzo nakon plaćanja na e-mail će vam stići aktivacijski kod za kupljeni softver. Kupujete li aktivacijski ključ za Windows, imajte na umu da ključ ne vrijedi za nadogradnju s druge verzije Windowsa, već isključivo za aktivaciju nove svježe instalacije koju možete preuzeti sa službenih stranica proizvođača.

U slučaju bilo kakvih pitanja kontaktirajte mmors.pay@gmail.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.