Najbolje vrijeme za nadogradnju na Windows 11 s Windowsa 10 za samo 5,65 eura po računalu

Godeal24 je pripremio Halloween - kupite dva aktivacijska ključa za Windows 10 za samo 5,65 eura po ključu i besplatno nadogradite na Windows 11

Godeal24.com ponedjeljak, 25. listopada 2021. u 09:23

Godeal24 je pripremio Halloween ponudu s nevjerojatnim popustima na softverske licence. Windows 10 je sada jeftiniji nego ikad prije! Nudi vam se prilika da ugrabite Windows 10 Pro OEM licencu za 7,31 eura, ili dvije licence za 11,31 eura. Ubrzo nakon instalacije i aktivacije Windowsa 10 dobit ćete u sustavu ponudu za nadogradnjom na Windows 11. Naravno, uvjet je da vaše računalo zadovoljava zahtjeve za nadogradnjom na Windows 11.

U ponudi na Godeal24 pronaći ćete i drugi softver. Možete odmah kupiti aktivacijski ključ za novi Windows 11 ili Office 2021.

 

SPECIJALNA PONUDA BEZ PROMO KODA

 

Posebna Windows ponuda (promo kod SGO45)

45% popusta na preostali Windows 10 asortiman. Prilikom kupnje upišite promotivni kod SGO45.

 

Office bundle ponuda (promo kod SGO60)

60% popusta na Office softverske pakete i dodatni alat. Prilikom kupnje upišite promotivni kod SGO60.

 

Ostali softver za računalo (promo kod SGO60)

60% popusta na ostali softver. Prilikom kupnje upišite promotivni kod SGO60.

 

Jednostavna kupnja

Kupnja na GoDeal24.com jednostavna je i sigurna. Možete platiti koristeći svoj PayPal račun preko posebne platforme Cwalletco. Plaćanje PayPalom jamči sigurnost i brzinu, stoga ga Godeal24 toplo preporuča.

Imate pitanja? Trebate pomoć?

Ubrzo nakon narudžbe, u roku od 24 sata primit ćete e-poruku s ključevima proizvoda - bez potrebe da danima čekate odgovor. Ponekad će e-pošta s obavijesti otići u neželjenu poštu. Ako nakon 24 sata ne primite e-poštu, nemojte paničariti, prvo provjerite neželjenu poštu ili izravno kontaktirajte korisničku službu na service@godeal24.com. Korisnička služba Godeal24 pružit će brzu i sveobuhvatnu pomoć.

Ne zaboravite prvo preuzeti ispravne verzije na svoje računalo, a tek onda ih aktivirati novim kupljenim ključevima.

Svi gore navedeni ključevi legalne su inačice softvera. Cijena ovih ključeva je niska budući da se obično prodaju s računalom. Ovu praksu preprodaje legalizirao je Europski sud pravde.

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.