Nevjerojatna ponuda - Windows 10 samo 8,22 eura, a Office 2019 samo 28,32 eura

MMORC.com nudi ekskluzivno do 62% popusta na svoj softver - pri kupnji iskoristite promotivni kod. Windows 10 Pro 8,22 €, Office 2016 Pro Plus 19,29 €, Office 2019 Pro 28,32 €

MMORC.com srijeda, 17. lipnja 2020. u 08:59

Da biste kupili novi operativni sustav ili office paket, ne morate izdvojiti puno novca. Želite li nadograditi računalo na Windows 10 Pro, nema problema. To možete učiniti tek za 8,22 eura u internetskoj trgovini MMORC.com. Windows koji ćete ovim kanalom kupiti trajno je licenciran i aktiviran za jedan PC. Već sam po sebi je višestruko povoljniji od licence kupljene redovnim kanalima prodaje, a ta već niska cijena može biti još i niža. Ne zaboravite prilikom kupnje upisati promotivni kod BHD41 kako biste ostvarili popust od 41% na osnovnu cijenu. S druge strane, želite li Office 2019 Pro, upišite promo kod BHD57 i ostvarite čak 57% popusta te ćete ovaj popularni paket platiti samo 28,32 eura.

Kod BHD41 osigurava popust od 41% na sljedeće proizvode:

Antivirusni softver također nabavite uz 41% popusta koristeći promo kod BHD41.

Kod BHD57 osigurava popust od 57% na sljedeće proizvode:

Kod BHD62 osigurava popust od 62% na sljedeće proizvode:

 

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Sam postupak kupovine vrlo je jednostavan. Nakon klika na link u tekstu kod željenog proizvoda, prikazat će vam se softver s punom cijenom u MMORC trgovini (cijene će biti istaknute u američkim dolarima, što vrlo lako možete pretvoriti u eure odabirom na navigacijskoj traci). Navedena cijena je već sama po sebi vrlo povoljna, ali uz promo kod možete je dodatno spustiti. Na primjeru Windows 10 Pro OS-a to izgleda ovako:

U sljedećem koraku željeni proizvod dodat ćete u kupovnu košaricu:

Klikom na "Place Order" započinjete postupak narudžbe. Tu sad ćete pronaći polje za upis promotivnog koda. Nakon upisa koda, aplicirat ćete popust na odabrani proizvod:

U istom prozoru odabirete način plaćanja. Savjetujemo PayPal jer je tako najjednostavnije i najsigurnije. Ubrzo nakon plaćanja na e-mail će vam stići aktivacijski kod za kupljeni softver. Ipak, pazite - kupljena licenca ne vrijedi za nadogradnju s druge verzije Windowsa, već isključivo za aktivaciju nove svježe instalacije koju možete preuzeti sa službenih stranica proizvođača.

U slučaju bilo kakvih pitanja kontaktirajte support@mmorc.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.