Novi softver za vaš PC - Windows 10 Pro i Office 2016 Pro Plus za samo 22,35 eura

Posjetite MMORC.com i potražite vrhunski Microsoftov softver po ultra niskim cijenama. Iskoristite promo kod i uštedite još i više - Windows 10 Pro 8,36 €, Office 2016 Pro Plus 18,78 €, Office 2019 Pro Plus 28,98 €

MMORC.com srijeda, 3. ožujka 2021. u 08:00

Dolazi nam proljeće, a cijene padaju! Opremite svoje računalo novim softverom za malo novca. Posjetite web trgovinu MMORC.com i potražite sav vrhunski softver koji bi vam kao korisniku računala mogao zatrebati. Uz promo kod iz ovog teksta kupite Windows 10 Pro za 8,36 eura, Office 2016 Pro Plus za 18,78 eura, ili pak oboje u paketu za samo 22,35 eura.

Napominjemo da prilikom ove kupnje nećete dobiti kompletan softver, već samo ključ za njegovu aktivaciju. Originalni softver potrebno je prethodno skinuti sa službenih web stranica proizvođača i instalirati ga na vaše računalo.

 

63% popusta na Office 2016 i bundle Office 2016 + Windows 10 (promo kod BBE63)

 

40% popusta na Windows 10 (promo kod BBE40)

 

56% popusta na Office 2019 i bundle Office 2019 + Windows 10 (promo kod BBE56)

 

40% popusta na antivirusni softver (promo kod BBE40)

 

40% popusta na ostali Microsoftov softver (promo kod BBE40)

 

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Sam postupak kupovine vrlo je jednostavan. Nakon klika na link u tekstu kod željenog proizvoda, prikazat će vam se softver s punom cijenom u MMORC trgovini. Navedena cijena je već sama po sebi vrlo povoljna, ali uz promotivni kod možete je dodatno spustiti.

U sljedećem koraku željeni proizvod dodat ćete u kupovnu košaricu. Klikom na "Place Order" započinjete postupak narudžbe.

Tu sad ćete pronaći polje za upis promotivnog koda. Nakon upisa koda, aplicirat ćete popust na odabrani proizvod.

U istom prozoru odabirete način plaćanja. Savjetujemo PayPal jer je tako najjednostavnije i najsigurnije. Ubrzo nakon plaćanja na e-mail će vam stići aktivacijski kod za kupljeni softver. Kupujete li aktivacijski ključ za Windows, imajte na umu da ključ ne vrijedi za nadogradnju s druge verzije Windowsa, već isključivo za aktivaciju nove svježe instalacije koju možete preuzeti sa službenih stranica proizvođača.

U slučaju bilo kakvih pitanja kontaktirajte support@mmorc.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.