Novogodišnja ponuda na VIP-cdkdeals: originalni Windows 10 samo 13 €, Office samo 22 €

Uoči Nove godine potražite Windows 10 Pro trajno aktiviranu originalnu licencu za samo 13 eura ili kompletan Office 2016 Pro paket za samo 22 eura - VIP-CDKDEALS.com

VIP-CDKDEALS.com petak, 30. prosinca 2022. u 10:00

Stiže nam Nova godina! Jedna od internetskih trgovina s najboljim, najpouzdanijim i najpovoljnijim ponudama je VIP-cdkdeals.com, gdje su se cijene posebno istaknule kod Microsoft Windows operativnog sustava, bilo za novu ili staru verziju, bilo za Pro ili Home varijantu. Također, uz ekskluzivni promo kod dobivate dodatnih 35% popusta za uživanje u trajnim licencama.Uštedite do 91% na Windows 10 i Windows 11 s trajnom licencom, kao i na Officeu s promotivnim kodom HR35.

Ekskluzivnih 35% popusta uz promo kod HR35

Kako kupiti softver uz pomoć promotivnog koda?

Kao prvo, odaberite željeni proizvod i kliknite na košaricu ili "Kupi sada" ako je to sve što želite kupiti:

Nakon postupka kratke registracije ili prijave (ako već imate otvoren račun), posjetite košaricu s odabranim proizvodima. Unesite kod za popust „HR35“ i kliknite „Apply“. Nakon potvrde cijena će se umanjiti za 35%.

Nakon svega, jednostavno nastavite na završni korak i odaberite željeno sredstvo plaćanja. vip-CDKdeals podržava i PayPal kao način plaćanja, što vam toplo preporučamo iz sigurnosnih razloga. Aktivacijski ključ će vam stići e-mailom.

Kako aktivirati Windows 10 licencu?

Aktivacija Windowsa jednostavan je proces. Nakon što ste kupili aktivacijski ključ, nanovo instalirajte Windows 10 koji ste prethodno skinuli sa službenih stranica i slijedite daljnje korake (dostupna je i Windows 11 instalacija).

1. Unutar instaliranog Windows 10 OS-a uđite u Settings (donja lijeva tipka Start > Settings)

2. Unutar izbornika Update & Security odaberite Activation

3. Unesite kupljeni aktivacijski ključ na predviđeno mjesto (Update Product Key > Change Product Key)

U slučaju bilo kakvih poteškoća, na raspolaganju vam je korisnička podrška putem e-maila service@cdkdeals.com.

---

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.

o trgovcu.