Office 2016 Pro Plus za samo 20,99 eura, a u paketu s Windows 10 Pro samo 27,99 eura

Softverski aktivacijski ključevi po izuzetno povoljnim cijenama nisu više nikakva novost. GoodOffer24.com nudi Windows 10 Pro za 12,17 €, Office 2016 Pro Plus za 20,99 €, a bundle Windows 10 + Office 2016 za 27,99 €

GoodOffer24.com petak, 9. travnja 2021. u 12:06

Jedna od najpoznatijih internetskih trgovina softverskim licencama trenutačno ima super ponudu koju moramo izdvojiti. Tražite li sveobuhvatan Office softverski paket, ne trebate tražiti dalje. U ovoj ponudi imate priliku kupiti Office 2016 Pro Plus aktivacijski ključ za samo 20,99 eura, a trebate li uz to i Windows 10 Pro licencu, oboje zajedno možete kupiti za samo 27,99 eura. Ne zaboravite prilikom kupnje upisati promotivni kod HR30.
 

Izbor iz ponude na GoodOffer24.com (30% popusta uz promo kod HR30)

Windows:

Office:

Bundle (Windows + Office):

Sav kupljeni softver je originalan i trajno aktiviran. Originalni softver morate skinuti sa službenih stranica i instalirati ih na računalo, a zatim iskoristiti kupljeni aktivacijski ključ.

 

Kako kupiti softver? Pogledajte na primjeru za Windows 10 Pro

Kao prvo, odaberite željeni proizvod i kliknite na „Add to Cart“ ili "Buy Now" ako je to sve što želite kupiti:

U sljedećem koraku posjetite košaricu s odabranim proizvodima, unesite kod za popust „HR30“ i kliknite „Apply Coupon“.

Nakon potvrde cijena će se umanjiti za 30%.

Nakon svega, jednostavno kliknite na „Proceed to Checkout“ i odaberite željeno sredstvo plaćanja. GoodOffer24 podržava i PayPal kao način plaćanja, što vam toplo preporučamo iz sigurnosnih razloga. Aktivacijski ključ će vam stići e-mailom.

Skinite svježu instalaciju softvera sa službenih stranica i instalirajte je (Microsoft Windows 10 Professional - Download Link). Nakon instalacije aktivirajte softver pomoću aktivacijskog ključa kojeg ste kupili i dobili na e-mail.
 

Jednostavna i povoljna kupnja

GoodOffer24.com je brzorastuća online platforma koja prodaje softverske licence, aktivacijske ključeve za video igre i ostalo, a sve po nevjerojatnim cijenama. S preko 10 godina iskustva i vrlo pozitivnim povratnim informacijama od strane korisnika, GoodOffer24 blista na tržištu nudeći najkonkurentnije cijene.

Više na: www.GoodOffer24.com
Korisnička podrška: info@goodoffer24.com

---

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.