Office 2021 Pro Plus samo 24,25 € - uštedite do 90% u jesenskoj ponudi softvera

Godeal24 nudi izuzetno povoljne, originalne i trajno aktivirane Windows i Office softverske pakete. Windows 10 Pro samo 7,25 €, novi Office 2021 Pro Plus samo 24,25 €

Godeal24 ponedjeljak, 18. rujna 2023. u 12:53

Za samo nekoliko desetaka eura možete dobiti originalnu aktivacijski ključ za Office 2021 Pro koji osigurava trajnu aktivaciju softvera. Potražite na Godeal24 jesenskoj rasprodaji. Softver preuzmite sa službene web stranice, kako biste bili sigurni u njegovu originalnost, a potom ga aktivirajte uz kupljeni ključ. Jednokratna kupnja koja omogućuje doživotno korištenje pomaže vam da izbjegnete godišnje pretplate. Office 2021 Pro koji možete kupiti za samo 24,25 € možete koristiti na jednom računalu. Kupnjom verzije za pet računala možete uštedjeti više novca jer će vam u tom slučaju jedinična cijena iznositi svega 13,05 €. Osim toga, tu je i Office 2021 Home and Business za Mac po cijeni od samo 28,99 €. Ostatak ponude pogledajte u nastavku.

Siguran način kako do aktivacijskog ključa za Windows 10

Bundle ponuda (promo kod SGO62)

Više ključeva za veći popust

Do 50% popusta na ostale Microsoft proizvode (promo kod SGO50)

Ostali softver za računalo

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Nakon odabira artikla, krenutie u proces kupnje, nastavite kao gost (ili kreirajte novi račun), a zatim ispunite polja s traženim podacima za račun.

Odaberite CWALLETCO kao platformu plaćanja i nastavite na sljedeći korak.

Odaberite željeno sredstvo plaćanja. Savjetujemo da koristite PayPal.

Godeal24 je online trgovina koja prodaje ključeve za računalne operativne sustave, uredski softver i softver za igre na globalnom tržištu. Godeal24 uvijek održava koncept kupca na prvom mjestu i donosi najbolje proizvode i usluge našim kupcima. Kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo, proces kupovine Godeal24 vrlo je jednostavan. Nakon naplate, aktivacijski ključ softvera i detaljne upute za instalaciju bit će poslani na vaš e-mail u roku od nekoliko minuta. A oko procesa instalacije i korištenja, korisnici se u bilo kojem trenutku mogu obratiti Godeal24 profesionalnom timu korisničke službe koji je online 24/7.

Svojim visokokvalitetnim proizvodima i profesionalnim uslugama, Godeal24 je dobio ocjenu 4,9 i ocjenu zadovoljstva od 98% na TrustPilotu (neovisna platforma za korisnike za ocjenu usluge i kvalitete proizvoda), što je korisnička potvrda i priznanje Godeal24!

Kontaktirajte Godeal24: service@godeal24.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.