Opremite računalo Windows 10 Pro i Office 2016 Pro Plus softverom za samo 22,35 eura

Windows 10 Pro licencu možete kupiti na MMORC.com za samo 8,36 eura uz promo kod, a Office 2016 Pro dostupan je za samo 18,78 eura

MMORC.com srijeda, 27. siječnja 2021. u 09:44

Opremite osobno računalo najnovijim softverom po super cijenama. Već ionako niske cijene softvera u trgovini MMORC.com mogu biti još i niže iskoristite li promo kodove iz ovog članka. Očekuje vas 40% popusta na Windows aktivacijski ključ, 56% popusta na Office 2019 i pripadajuće pakete, te čak 63% popusta na Office 2016 i pripadajuće pakete softvera.

Napominjemo da prilikom ove kupnje nećete dobiti kompletan softver, već samo ključ za njegovu aktivaciju. Originalni softver potrebno je prethodno skinuti sa službenih web stranica proizvođača i instalirati ga na vaše računalo.

 

63% popusta na Office 2016 i bundle Office 2016 + Windows 10 (promo kod BAZ63)

 

40% popusta na Windows 10 (promo kod BAZ40)

 

56% popusta na Office 2019 i bundle Office 2019 + Windows 10 (promo kod BAZ56)

 

40% popusta na antivirusni softver (promo kod BAZ40)

 

40% popusta na ostali Microsoftov softver (promo kod BAZ40)

 

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Sam postupak kupovine vrlo je jednostavan. Nakon klika na link u tekstu kod željenog proizvoda, prikazat će vam se softver s punom cijenom u MMORC trgovini. Navedena cijena je već sama po sebi vrlo povoljna, ali uz promotivni kod možete je dodatno spustiti.

U sljedećem koraku željeni proizvod dodat ćete u kupovnu košaricu. Klikom na "Place Order" započinjete postupak narudžbe.

Tu sad ćete pronaći polje za upis promotivnog koda. Nakon upisa koda, aplicirat ćete popust na odabrani proizvod.

U istom prozoru odabirete način plaćanja. Savjetujemo PayPal jer je tako najjednostavnije i najsigurnije. Ubrzo nakon plaćanja na e-mail će vam stići aktivacijski kod za kupljeni softver. Kupujete li aktivacijski ključ za Windows, imajte na umu da ključ ne vrijedi za nadogradnju s druge verzije Windowsa, već isključivo za aktivaciju nove svježe instalacije koju možete preuzeti sa službenih stranica proizvođača.

U slučaju bilo kakvih pitanja kontaktirajte support@mmorc.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.