Originalni Windows 10 Pro uz ludi popust! Office paketi do 62% popusta

Zavirite u ponudu softvera na Godeal24 i kupite originalnu i trajno aktiviranu licencu za Windows ili Office po nevjerojatno niskoj cijeni. Windows 10 možete kupiti već za 6,13 €, a Office 2021 već za 13,32 €

Godeal24.com ponedjeljak, 8. kolovoza 2022. u 07:00

Windows 10 Pro dolazi s mnogim dodatnim značajkama koje nisu uključene u Windows Home. Na primjer, možete dobiti pristup udaljenoj radnoj površini, što vam omogućuje upravljanje različitim Windows računalima s jednog računala. Zamislite da morate konfigurirati ili promijeniti više računala, daljinski pristup različitim radnim površinama s jednog računala može vam pomoći da budete produktivniji, umjesto da mijenjate računala za svaki posao. Osim toga, Windows 10 Pro omogućuje vam pristup Microsoftovoj poslovnoj trgovini umjesto Microsoft Home Storeu. Stoga možete birati između šireg raspona profesionalnih aplikacija koje ćete instalirati na svoje računalo kako biste zadovoljili svoje dnevne potrebe

Biste li voljeli da vam Godeal24 kaže da možete dobiti 100% originalni Windows 10 Pro po vrlo pristupačnoj cijeni? Godeal24 vam nudi vremenski ograničeni popust. Dakle, ne samo da možete nabaviti originalni Windows 10 Pro jeftino, već možete besplatno nadograditi na Windows 11 bilo kada! Windows 10 Pro već od 6,13 €! To je nevjerojatna cijena! Ne smijete propustiti ovu prodaju!
 

50% popusta na Windows (promo kod SGO50)

Od svog predstavljanja, Microsoft Office je imao dubok utjecaj na način rada ureda. Vjerojatno je napravio revoluciju na radnom mjestu. Uz ovaj softver, svaki aspekt rada i života je pojednostavljen. Ako ste zainteresirani za kupnju originalnog Microsoft Officea, budite spremni potrošiti nekoliko stotina eura. Međutim, možemo vam uštedjeti nekoliko stotina eura s Velikom rasprodajom Godeal24. Nabavite puni paket Microsoft Office 2021 za samo 13,32 €!

62% popusta na Office (promo kod SGO62)

Zašto je Godeal24 tako jeftin, je li softver originalan?

Uz Godeal24 u potpunosti izbjegavate rizik od piratstva, budući da je preprodaja korištenih licenci pravni proces uređen europskim zakonodavstvom. Budući da tvrtka više ne koristi svoju licencu, oni je preprodaju Godealu24 po niskoj cijeni, Godeal24 je provjerava prije preprodaje, korištena licenca ne znači da je proizvod istrošen, i dalje je kao potpuno novi softver. Korištene licence su dematerijalizirane, što znači da nema troškova dostave. Kod Godeal24 možete dobiti isti softver i uštedjeti preko 90%.
 

62% popusta na pakete softvera (promo kod SGO62)

Do 50% popusta na Windows (promo kod SGO50)

Ostali softver za računalo

 

Godeal24 je online trgovina koja prodaje ključeve za računalne operativne sustave, uredski softver i softver za igre na globalnom tržištu. Godeal24 uvijek održava koncept kupca na prvom mjestu i donosi najbolje proizvode i usluge našim kupcima. Kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo, proces kupovine Godeal24 vrlo je jednostavan. Nakon naplate, aktivacijski ključ softvera i detaljne upute za instalaciju bit će poslani na vaš e-mail u roku od nekoliko minuta. A oko procesa instalacije i korištenja, korisnici se u bilo kojem trenutku mogu obratiti Godeal24 profesionalnom timu korisničke službe koji je online 24/7.

Svojim visokokvalitetnim proizvodima i profesionalnim uslugama, Godeal24 je dobio ocjenu 4,9 i ocjenu zadovoljstva od 98% na TrustPilotu (neovisna platforma za korisnike za ocjenu usluge i kvalitete proizvoda), što je korisnička potvrda i priznanje Godeal24!

Kontaktirajte Godeal24: service@godeal24.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.