Pet gaming naslova nakon početka 2023. koji će zasjati na Samsung OLED TV-u

Samsung OLED TV krije u sebi obilje moćnih tehnologija uz koje će se i najzahtjevniji gaming naslovi pokazati u punom sjaju. Evo koji 5 igara će izgledati fantastično uz neuronski Quantum 4K procesor

Samsung utorak, 28. veljače 2023. u 18:10

Početak svake godine u gaming svijetu rezerviran je za nove naslove, koji osim zanimljivih priča i uzbudljive akcije nove igre donose i priliku da doživimo najnoviji hardware u njegovom punom sjaju. Jedan od predvodnika nove generacije zaslona je upravo i Samsung OLED TV, elegantan televizor koji u sebi skriva obilje moćnih tehnologija uz koje će se i najzahtjevniji gaming naslovi pokazati u punom sjaju. U nastavku pročitajte top pet naslova kojima se veselimo ovog proljeća, ali i zašto bi ih trebali igrati baš na Samsung OLED TV-u.

1. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Zelda, treba li reći nešto više? Vjerojatno ne, jer prekrasna vizura svijeta u kojem dobro poznati Link doživljava svoje pustolovine već desetljećima je utkana u sjećanje brojnih ljubitelja video igara. Novi nastavak vraća nas u Hyrule na još jednu avanturu punu iznenađenja, a iako je većini vizualan aspekt televizora u prvom planu, za dobro cjelokupno iskustvo uživanja ipak je potreban i zvuk. Jedna od karakteristika Samsung OLED TV 4K je i tehnologija realističnog 3D zvuka koji prati radnju, a pruža vam osjećaj da je zvuk svuda oko vas. To će poprilično pridonijeti imerziji u čaroban Hyrule svijet, a svi oni koji su bar jednom odigrali kultnu Zeldu znat će da je zvuk flaute itekako bitan dio cijelog iskustva.

2. Marvel's Spider-Man 2

Vizualno predivan, prvi nastavak nove gaming adaptacije popularnog stripa, Marvelovog Spider Man-a oduševio je gamere diljem svijeta svojim detaljnim prikazom New Yorka i vreve jednog od najvećih gradova svijeta, ali i dinamičnom akcijom te intrigantnom pričom. Iako u igrama često znamo zapeti kad se od nas očekuje da primijetimo neki sitni detalj, koji se često izgubi u nejasnom prikazu na zaslonu, uz Samsung OLED TV tih problema nema, jer Quantum DOT tehnologija osigurava da i slabo primjetni detalji budu upečatljivi te da ne trošimo nepotrebne minute na beskrajno prilagođavanje svjetline zaslona. A osim toga, Samsung OLED 4K pruža sliku bez odsjaja pa ne morate brinuti kako ćete u odrazu gledati presliku sobne biljke koja se nalazi iza vas, već će fokus biti na King Pinu ili nekom drugom zlikovcu.

3. Star Wars Jedi: Survivor

4, 5, 6, 1, 2, 3, 7, 3.5, 8, 9. Ne, nije u pitanju alternativni redoslijed Fibbonachievog niza, nego dinamika izlazaka Star Wars filmova. Možda je upravo zato EA odlučio svoju posljednju Star Wars gaming franšizu smjestiti u alternativni svijet koji „puni“ rupe u priči između filmske radnje. Star Wars Jedi: Survivor radnjom se nastavlja na prvijenac Fallen Order, a donosi još više robota, blastera i naravno laserskih mačeva. Ako ovu vizualnu poslasticu odlučite igrati na Samsung OLED TV-u, Neuronski Quantum 4K procesor osigurat će jasan i kvalitetan prikaz sadržaja čak i usred svemirske bitke u kojoj raznobojni laseri i zapaljeni svemirski brodovi lete sa svih strana.

4. Street Fighter 6

Mlađe generacije koje su odrastale uz stabilnu internetsku vezu već su pomalo zaboravile na split screen akciju, ali mnogima od nas kauč je još uvijek kralj kad je u pitanju igranje video igara s prijateljima. U eri kauča, borbene igre kao što su Tekken i Mortal Combat bile su nevjerojatno popularne i neizostavan dio svakog milenijalskog tuluma, a među njima svoje mjesto na tronu neupitno drži i kultni klasik Street Fighter. Šesto izdanje donosi sve ono dobro poznato iz prijašnjih nastavaka, uz grafičku nadogradnju i pokoji novitet u vidu dodatnih likova, mapa i poteza. Upravo ratnike s kauča oduševit će činjenica da Samsung OLED TV troši malu količinu energije te ima širok kut gledanja, a to je prilično zgodno i praktično jer na taj način nitko od prijatelja nije u problemu ako se bori s ruba kauča.

5. Hogwarts legacy

Svi zagriženi obožavatelji Harry Potter sage ovaj naslov čekali su godinama, a i novopečeni fanovi nisu mogli izbjeći hype koji je pratio „Hogwarts Legacy“. Open world koncept, dobro poznate lokacije iz knjiga i filmova i mogućnost da vas Razredbeni klobuk dodijeli u neki od četiri doma, treba li jednom Potterheadu nešto više? Pa zapravo i treba, moćan zaslon koji će svu čaroliju Hogwartsa uhvatiti u punom sjaju, koliko god brzo letjeli na metli. Samsung OLED TV dolazi s Motion Xcelerator Turbo+ značajkom koja izvanredno poboljšava pokrete, bez kašnjenja signala i zamućenja slike za jasno i glatko.

Uz Samsung OLED TV zasigurno nećete pogriješiti koju god igru izabrali, ali možda najbolje da ipak odigrate svih pet kako bi bili sigurni da niste ništa propustili. Više informacija o uređajima, posebnim ponudama i novitetima pronađite na https://www.samsung.com/hr/firstlook/.