Pogledajte kako kupiti i aktivirati Windows 10 Pro za 11 eura te ga nadograditi na Windows 11

Ne propustite izvrsnu ponudu na CDKdeals.com i iskoristite promo kod za 35% dodatnog popusta - Windows 10 Pro 11,75 €, Windows 11 Pro 19,46 €, Office 2016 19,16 €, Office 2019 32,81 €

CDKdeals.com petak, 15. listopada 2021. u 12:57

Sad je dobra prilika za kupiti licencu Windows 10 Pro. Posjetite CDKDeals.com i platit ćete je samo 11,75 eura, a dobit ćete trajno aktiviran originalan proizvod koji ćete kasnije moći besplatno nadograditi na novi Windows 11. Tu je i ponuda drugog softvera koji vam treba za rad, kao što je Office 2016 ili još noviji Office 2019. Cijene koje vidite su vrlo niske, a iskoristite li promotivni kod HR35, dobit ćete i dodatnih 35% popusta.

Softver se prodaje u obliku tzv. OEM digitalnih aktivacijskih ključeva - osim što jednostavno aktivira originalni softver, osigurava potpunu i trajnu korisničku podršku i nadogradnje. Sav kupljeni softver je trajno licenciran i aktiviran.

 

Ekskluzivnih -35% popusta uz promo kod HR35

Zahvaljujući ovim ponudama i ekskluzivnom kodu za popust, možete kupiti aktivacijski ključ za Windows 10 PRO OEM za samo 11 EUR. Da biste to učinili, dodajte proizvod u košaricu te u daljnjem postupku kupnje unesite kod HR35, kako biste ostvarili dodatnih 35% popusta. No, pripazite - ova promocija vrijedi za samo nekoliko dana!
 

Kako kupiti Windows 10 Pro?

Kao prvo, odaberite željeni proizvod i kliknite na košaricu ili "Kupi sada" ako je to sve što želite kupiti:

Nakon postupka kratke registracije ili prijave (ako već imate otvoren račun), posjetite košaricu s odabranim proizvodima. Unesite kod za popust „HR35“ i kliknite „Primijeniti“. Nakon potvrde cijena će se umanjiti za 35%.

Nakon svega, jednostavno nastavite na završni korak i odaberite željeno sredstvo plaćanja. CDKdeals podržava i PayPal kao način plaćanja, što vam toplo preporučamo iz sigurnosnih razloga. Aktivacijski ključ će vam stići e-mailom.

 

Kako aktivirati Windows?

Aktivacija Windowsa jednostavan je proces. Nakon što ste kupili aktivacijski ključ, nanovo instalirajte Windows 10 koji ste prethodno skinuli sa službenih stranica i slijedite daljnje korake (Windows 11 instalaciju možete skinuti ovdje).

1. Unutar instaliranog Windows 10 OS-a uđite u Settings (donja lijeva tipka Start > Settings)

2. Unutar izbornika Update & Security odaberite Activation

3. Unesite kupljeni aktivacijski ključ na predviđeno mjesto (Update Product Key > Change Product Key)

U slučaju bilo kakvih poteškoća, na raspolaganju vam je korisnička podrška putem e-maila service@cdkdeals.com.

---

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.

 Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi