Sretan Božić! GoodOffer24 besplatno nudi Windows 10 Pro OEM

Ovog Božića GoodOffer24 nudi posebnu akciju za svoje kupce, a riječ je o integriranom paketu - zaštitite se antivirusnim alatom i ugrabite besplatan Windows 10 Pro

GoodOffer24.com utorak, 10. prosinca 2019. u 07:00

Blagdansko vrijeme se bliži, a to je i vrlo popularan period za cyber-zločine. Iako je antivirus nešto što ne želite kupovati, veoma je važno da ga imate instaliranog na PC-u, laptopu ili smartfonu. Osim toga, važno je imati i najnoviji ažurirani operativni sustav.

Ovog Božića GoodOffer24 nudi posebnu akciju za svoje kupce, a riječ je o integriranom paketu - zaštitite se antivirusnim alatom i ugrabite besplatan Windows 10 Pro. Sve sigurnosne pakete možete potražiti ovdje.

2-ZA-1: ekstra 20% popusta na sav antivirusni asortiman + besplatan Windows

Cyber napadači vam žele uništiti Božić. Ne dozvolite to, već uzmite ponuđenih 20% popusta na sigurnosni softver uz korištenje promo koda "JCM20", a kako biste dobili i dodatnu besplatnu Windows 10 Pro licencu, posjetite ovu poveznicu, ili jednostavno slijedite jedan od ovih linkova*:

*ubrzo nakon obavljene kupnje na e-mail će vam stići oba aktivacijska ključa - za antivirus i za Windows 10 Pro

Najbolja božićna ponuda - ekstra 30% popusta na sav softver

Što više kupite, to više štedite. Tražite li najbolji softver iz Microsofta, ovo je idealna prilika. Iskoristite specijalni promo kod "JCM30" i uštedite dodatnih 30% na sav Microsoftov softver. Provjerite cijene:

Uštedite još više na Office 2019 i pakete - 40% uz promo kod

Iskoristite blagdansko vrijeme i nabavite Office 2019 i sve vezane pakete uz 40% popusta. Koristeći kod "JCM40" pri kupnji, ostvarit ćete navedeni popust.

GoodOffer24 izvrsna je online trgovina specijalizirana za prodaju licenci za popularni Microsoftov sotver, kao što je Windows 10 Pro/Home, Office 2016/2019, i više. Aktivacijske ključeve ćete primiti e-mailom nedugo nakon kupnje, bez potrebe da danim čekate. U slučaju da vam je potrebna korisnička podrška, GoodOffer24 nudi istu 24 sata dnevno 7 dana u tjednu.

JAMSTVO ZADOVOLJSTVA KORISNIKA: GoodOffer24 garantira da su sve licence vrijedeće, a u slučaju potrebe, sve će se riješiti u korist kupca bez ikakvih dodatnih troškova.

VRSTA PLAĆANJA: Uz kreditne kartice, tu je i mogućnost plaćanja PayPal-om, kao jednim od najsigurnijih oblika plaćanja.

Više na webu: www.GoodOffer24.com
Korisnička podrška: info@goodoffer24.com

---

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.