Super božićna ponuda na GoodOffer24: Windows 10 Pro za samo 9 eura

Brinete se oko odabira savršenog božićnog dara? Softverski ključ može biti izvrstan izbor za prijatelja ili člana obitelji. Osim što je vrlo koristan, zahvaljujući GoodOffer24 online trgovini, sada je i vrlo povoljan.

GoodOffer24.com nedjelja, 22. prosinca 2019. u 07:00

Brinete se oko odabira savršenog božićnog dara? Softverski ključ može biti izvrstan izbor za prijatelja ili člana obitelji. Osim što je vrlo koristan, zahvaljujući GoodOffer24 online trgovini, sada je i vrlo povoljan.

Kako bismo vam pomogli s popisom božićnih darova, na popis smo stavili najbolje iz ponude Microsoftovog softvera. Trebate li operativni sustav ili Office paket, GoodOffer24 sve ima u svojoj ponudi.

No, prije nego krenete dalje, provjerite GoodOffer24 božićnu ponudu na specijalnoj promo stranici.

Veliki božićni popusti - ekstra 30% popusta na sav Microsoftov softver

Osigurajte si 30% popusta na Windows 10, Office 2016 i još puno toga - uz ekskluzivni božićni promo kod JCM30. U nastavku je kratka lista najboljeg iz ponude:

Veliki božićni popusti - ekstra 40% popusta na Office 2019 i pakete

Budući da je riječ o zbilja posebnoj prigodi, GoodOffer24 nudi ogroman popust na Office 2019 i bundle pakete vezane uz taj softver. Ugrabite 40% popusta uz ekskluzivni božićni promo kod JCM40. Možete ga iskoristiti na sljedećim proizvodima:

Božić je pred vratima, stoga nemojte više čekati! Ugrabite nešto iz navedene ponude već danas i "umotajte u ukrasni papir".

Zašto odabrati GoodOffer24

GoodOffer24 je online platforma za prodaju softvera koju smo vam ranije već predstavili. Nudi vrlo kompetitivne cijene za poznati Microsoft Software, kao što je Windows 10, Office 2016, Office 2019 i ostalo. Osim toga, vrlo lako se možete uvjeriti u kvalitetu trgovine i proizvoda koje nudi jednostavnom posjetom platformi Trustpilot Page. Na GoodOffer24 možete očekivati samo najbolju uslugu, a dobivate i jednogodišnje jamstvo.

Proces kupovine na GoodOffer24.com vrlo je jednostavan. Ubrzo nakon narudžbe primit ćete e-mail s aktivacijskim ključem, bez potrebe za čekanjem od nekoliko dana da vam se netko javi (za svaki slučaj provjerite i spam/junk folder). Osim toga, u slučaju bilo kakvog problema, tu je korisnička podrška koja će vam pomoći u vrlo kratkom roku.

Povrh svega, možete odabrati različite oblike plaćanja, kao što su PayPal ili kreditna kartica.

Više na: www.GoodOffer24.com
Korisnička podrška: info@goodoffer24.com
Facebook stranica: www.facebook.com/GoodOffer24

Napominjemo da sav kupljeni softver morate prvo skinuti sa službenih stranica i instalirati na željeno računalo. Softver ćete potom aktivirati kupljenim aktivacijskim kodom.

---

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.