Taron Egerton je Elton John u glazbenoj fantaziji Rocketman

Rocketman je epska glazbena fantazija o nevjerojatnoj priči o Eltonu Johnu, a u CineStar kina dolazi ovog proljeća, 30. svibnja 2019.

Blitz Cinestar ponedjeljak, 25. veljače 2019. u 10:21

“Elton je rekao da nikada nije čuo nikoga da pjeva njegove pjesme bolje od Tarona!” - Giles Martin, glazbeni producent.

“Taron zaista pjeva u filmu i tako je uvjerljiv. Njegov glas je nevjerojatan.” - Dexter Fletcher, redatelj

U svojoj dugoj karijeri Elton John je prodao više od 250 milijuna primjeraka svojih albuma. Dobio je pet Grammy nagrada, pet nagrada Brit Awards, nagradu Tony, jedan Zlatni globus i jednu nagradu Oscar.

ROCKETMAN je epska glazbena fantazija o nevjerojatnoj priči o Eltonu Johnu. Film prati fantastičnu transformaciju stidljivog pijanista Reginalda Dwighta u svjetsku superzvijezdu Eltona Johna. Ova inspirativna priča govori o tome kako je dječak iz malog grada postao ikona pop kulture. U filmu Taron Egerton izvodi neke najpoznatije Eltonove pjesme. Jamie Bell glumi Eltonovog dugogodišnjeg tekstopisca Berniea Taupina, Richard Madden je u ulozi Eltonovog prvog menadžera Johna Reida, a Bryce Dallas Howard je Eltonova majka Sheila Farebrother.

ROCKETMAN, u CineStar kina dolazi ovog proljeća, 30. svibnja 2019. godine.

 
ROCKETMAN TRAILER

Ovo će biti luda vožnja. Taron Egerton kao Sir Elton John u epskoj glazbenoj fantaziji #Rocketman. Od svibnja 2019. u svim kinima. Pogledaj prvi trailer!

Posted by CineStar Cinemas Hrvatska on Tuesday, October 2, 2018