Tjedna Back to School ponuda - Windows 10 Pro samo 7,75 eura, a Office 2016 samo 18,48 eura

Najbolji Microsoftov softver uoči povratka u školu nabavite na Keysoff online platformi, a u tijeku je i posebna tjedna ponuda. Windows 10 Pro platit ćete svega 7,75 €, a Office 2016 Pro Plus samo 18,48 €, dok vas oboje u paketu čeka za samo 21,57 €

Keysoff.com ponedjeljak, 5. listopada 2020. u 07:00

Ekipa internetske trgovine Keysoff pripremila je izvrsnu Back to School ponudu softvera po nevjerojatnim cijenama, a u tijeku je i posebna tjedna ponuda! Ponuda je usmjerena na obrazovanje i u njoj ćete pronaći sav softver potreban za školu - ugrabite Microsoft Office uz popust od 65% te Windows 10 uz popust od 46%. Prilikom kupnje ne zaboravite upisati promotivne kodove koje ćete pronaći u nastavku teksta.

Planirate li kupnju računala za vašeg školarca, svakako će vam trebati i softver, a u ovoj ponudi možete pronaći baš sve što vam je potrebno. Pogledajte detaljnije:

 

46% popusta na Windows 10 uz promo kod SKK46

Prilikom kupnje upišite promotivni kod SKK46. Odaberete li "Cwalletco" kao sredstvo plaćanja, dobit ćete dodatnih 3% popusta.

 

65% popusta na Office 2016 uz promo kod SKK65

Prilikom kupnje upišite promotivni kod SKK65. Odaberete li "Cwalletco" kao sredstvo plaćanja, dobit ćete dodatnih 3% popusta.

 

62% popusta na Office 2019 uz promo kod SKK62

Prilikom kupnje upišite promotivni kod SKK62. Odaberete li "Cwalletco" kao sredstvo plaćanja, dobit ćete dodatnih 3% popusta.

 

55% popusta na ostale MS Office proizvode uz promo kod SKK55

Prilikom kupnje upišite promotivni kod SKK55. Odaberete li "Cwalletco" kao sredstvo plaćanja, dobit ćete dodatnih 3% popusta.

 

Želite uštedjeti više?

Keysoff nudi razne načine plaćanja uz Cwalletco, koji je siguran način plaćanja putem interneta. Odlučite li se za Cwalletco, dobit ćete i dodatnih 3% popusta tijekom plaćanja. Cwalletco novčanik možete napuniti pomoću više sigurnih načina plaćanja koje podržava. Dakle, ne samo da ostvarujete dodatnih 3% popusta korištenjem Cwalletco platforme, već dobivate i potpuno mirnoću koristeći siguran način plaćanja koji vam preporučuje.

Što je Keysoff?

Keysoff je internetska trgovina koja prodaje originalni softver i gaming ključeve. Kupci diljem svijeta udijelili su im svoje povjerenje, a kupljeni ključevi bit će vam dostavljeni u roku od 24 sata uz sigurno plaćanje putem interneta.

 

Imate pitanja?

Keysoff uvijek nastoji kreirati nove i bolje ponude s puno različitih iznenađenja. Nakon kupnje, u roku od nekoliko minuta kupljeni aktivacijski ključ bit će vam automatski isporučen na e-mail. Tu je i 24/7 korisnička podrška (service@keysoff.com) koja će osigurati potrebnu asistenciju kad god vam je potrebno.

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.