Trajna i originalna Windows 10 licenca za 12 eura, do 91% popusta!

Iskoristite izvrsnu svibanjsku ponudu i kupite Windows 10 Pro za 12,95 eura te ga besplatno nadogradite za Windows 11. Tu je i super ponuda Office paketa - vip-cdkdeals.com

vip-CDKdeals.com petak, 27. svibnja 2022. u 11:54

I tijekom svibnja trgovina VIP-CDKdeals nastavlja s fantastičnim popustima koji dosežu 91% na Windows i Office! Preporučamo trajnu originalnu licencu za Windows 10 koji možete besplatno nadograditi na Windows 11, a cijena iznosi nešto više od 12 eura. Jamstvo koje vip-cdkdeals daje na sve svoje licence je 30 dana od dana kupnje, tako da imate zamjensku licencu u slučaju bilo kakvog problema. Ako vam je potreban softver za produktivnost, ne propustite izvrsne ponude za Office pakete koje u svojoj verziji za 2016 možete kupiti za oko 22 eura - također, riječ je o trajnoj i originalnoj licenci. U nastavku pogledajte što sve možete pronaći u ponudi:
 

Ekskluzivnih 35% popusta uz promo kod HR35

Kako kupiti softver uz pomoć promotivnog koda?

Kao prvo, odaberite željeni proizvod i kliknite na košaricu ili "Kupi sada" ako je to sve što želite kupiti:

Nakon postupka kratke registracije ili prijave (ako već imate otvoren račun), posjetite košaricu s odabranim proizvodima. Unesite kod za popust „HR35“ i kliknite „Apply“. Nakon potvrde cijena će se umanjiti za 35%.

Nakon svega, jednostavno nastavite na završni korak i odaberite željeno sredstvo plaćanja. vip-CDKdeals podržava i PayPal kao način plaćanja, što vam toplo preporučamo iz sigurnosnih razloga. Aktivacijski ključ će vam stići e-mailom.

Kako aktivirati Windows 10 licencu?

Aktivacija Windowsa jednostavan je proces. Nakon što ste kupili aktivacijski ključ, nanovo instalirajte Windows 10 koji ste prethodno skinuli sa službenih stranica i slijedite daljnje korake (dostupna je i Windows 11 instalacija).

1. Unutar instaliranog Windows 10 OS-a uđite u Settings (donja lijeva tipka Start > Settings)

2. Unutar izbornika Update & Security odaberite Activation

3. Unesite kupljeni aktivacijski ključ na predviđeno mjesto (Update Product Key > Change Product Key)

U slučaju bilo kakvih poteškoća, na raspolaganju vam je korisnička podrška putem e-maila service@cdkdeals.com.

---

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.