Trajno aktivirani Office 2021 Pro samo 27,25 €, udahnite novi život svojem računalu

Godeal24 nudi izuzetno povoljne, originalne i trajno aktivirane Windows i Office softverske pakete. Windows 11 Pro samo 13,25 €, Office 2021 Pro Plus samo 27,25 €

Godeal24 ponedjeljak, 22. travnja 2024. u 15:10

Još uvijek mislite da će biti teško kupiti originalne i trajno aktivirane softverske pakete po nisoj cijeni? Uz pomoć Godeal24, originalni MS softverski ključevi su vam nadohvat ruke. Tijekom trajanja Godeal24 ponude za praznik rada možete kupiti 100% originalni ključ za Office 2021 Pro za samo 27,25 €. Kupujte više i uštedite više. Uz to, najnoviji Windows 11 Pro košta 13,25 €. Nakon što ste obavili kupnju aktivacijskog ključa, skinite i instalirajte softver sa službenih web stranica te ga aktivirajte uz pomoć ključa - bez brige o sigurnosti softvera, 100% pravo jamstvo. Godeal24 pruža 24/7 tehničku podršku i besplatnu doživotnu uslugu nakon prodaje, ne morate brinuti o bilo kakvim problemima.

Office 2019 Pro Plus po nevjerojatnoj cijeni

Vrlo povoljan originalni Windows 11 Pro

Bundle ponuda (promo kod SGO62)

Ostali MIcrosoft proizvodi (promo kod SGO50)

Ostali softver za računalo

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Nakon odabira artikla, krenite u proces kupnje, nastavite kao gost (ili kreirajte novi račun), a zatim ispunite polja s traženim podacima za račun.

Odaberite CWALLETCO kao platformu plaćanja i nastavite na sljedeći korak.

Odaberite željeno sredstvo plaćanja. Savjetujemo da koristite PayPal.

Godeal24 je online trgovina koja prodaje ključeve za računalne operativne sustave, uredski softver i softver za igre na globalnom tržištu. Godeal24 uvijek održava koncept kupca na prvom mjestu i donosi najbolje proizvode i usluge našim kupcima. Kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo, proces kupovine Godeal24 vrlo je jednostavan. Nakon naplate, aktivacijski ključ softvera i detaljne upute za instalaciju bit će poslani na vaš e-mail u roku od nekoliko minuta. A oko procesa instalacije i korištenja, korisnici se u bilo kojem trenutku mogu obratiti Godeal24 profesionalnom timu korisničke službe koji je online 24/7.

Svojim visokokvalitetnim proizvodima i profesionalnim uslugama, Godeal24 je dobio ocjenu 4,9 i ocjenu zadovoljstva od 98% na TrustPilotu (neovisna platforma za korisnike za ocjenu usluge i kvalitete proizvoda), što je korisnička potvrda i priznanje Godeal24!

Kontaktirajte Godeal24: service@godeal24.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.