Ugrabite Windows 10 Pro i Office 2016 licencu zajedno za 22,35 eura

Opremite osobno računalo najnovijim softverom po super cijenama - Windows 10 Pro 8,36 €, Office 2016 Pro Plus 18,78 €, Office 2019 Pro Plus 28,98 €

MMORC.com srijeda, 23. rujna 2020. u 07:00

Danas je prvi dan jeseni - školska godina već je u svom zamahu, a zahuktava se i poslovna jesen. Za sada je epidemiološka prilka pod kontrolom. Ipak, čak i da se ponovno dogodi lock down i nastava na daljinu, sve dok vi ili vaše dijete imate kvalitetno računalo i softver, moći ćete bez brige odrađivati posao od kuće ili pratiti nastavu u školi ili na fakultetu.

Možda ste početkom ove školske godine kupili novo računalo. No što je sa softverom? Svi znamo kakve su cijene softvera na službenim prodajnim mjestima. Planirate li kupnju Windowsa, Officea ili drugog softvera, svakako zavirite u posebnu Back to School ponudu na MMORC.com.

Već ionako niske cijene softvera mogu biti još i niže iskoristite li promotivni kod iz ovog člsnks. Pa tako primjerice Windows 10 Pro možete kupiti za samo 8,36 eura uz promotivni kod BGJ40 koji će vam osigurati 40% popusta. Office 2016 Pro i bundle koji uključuje Office 2016 i Windows 10 možete dobiti po nevjerojatnoj cijeni uz dodatno sniženje od čak 63%!

56% popusta možete ostvariti pri kupnji Office 2019 uredskog paketa, ili bundlea koji uključuje Office 2019 i Windows 10. Prilikom kupnje upišite promotivni kod BGJ56. Također, valja spomenuti i super ponudu antivirusnog softvera koji također možete nabaviti uz 40% popusta koristeći promotivni kod BGJ40. U nastavku pogledajjte više iz ponude.

 

63% popusta na Office 2016 i bundle Office 2016 + Windows 10 (promo kod BGJ63)

 

40% popusta na Windows 10 (promo kod BGJ40)

 

56% popusta na Office 2019 i bundle Office 2019 + Windows 10 (promo kod BGJ56)

 

40% popusta na antivirusni softver (promo kod BGJ40)

 

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Sam postupak kupovine vrlo je jednostavan. Nakon klika na link u tekstu kod željenog proizvoda, prikazat će vam se softver s punom cijenom u MMORC trgovini. Navedena cijena je već sama po sebi vrlo povoljna, ali uz promotivni kod možete je dodatno spustiti.

U sljedećem koraku željeni proizvod dodat ćete u kupovnu košaricu. Klikom na "Place Order" započinjete postupak narudžbe.

Tu sad ćete pronaći polje za upis promotivnog koda. Nakon upisa koda, aplicirat ćete popust na odabrani proizvod.

U istom prozoru odabirete način plaćanja. Savjetujemo PayPal jer je tako najjednostavnije i najsigurnije. Ubrzo nakon plaćanja na e-mail će vam stići aktivacijski kod za kupljeni softver. Kupujete li aktivacijski ključ za Windows, imajte na umu da ključ ne vrijedi za nadogradnju s druge verzije Windowsa, već isključivo za aktivaciju nove svježe instalacije koju možete preuzeti sa službenih stranica proizvođača.

U slučaju bilo kakvih pitanja kontaktirajte support@mmorc.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.