Velika akcija! Windows 10 Pro za samo 8,22 eura, Office 2019 Pro za 28,32 eura

MMORC.com nudi izvrsne cijene na mnoštvo softvera - najpopularniji uredski paket današnjice, Office 2016 Pro Plus, može biti vaš već za 19,29 eura, što je popust od čak 62% s obzirom na već snižene istaknute cijene

MMORC.com nedjelja, 31. svibnja 2020. u 07:00

Bez obzira na kakvom računalu radite, za funkcioniranje je potrebvan softver. Najpoznatiji, najbrži i najsigurniji operativni sustav današnjice svakako je Windows 10. Osim toga, tu su i Office 2016 Pro Plus te Office 2019 - najpopularniji paketi uredskog softvera koji nude praktički sve što vam je potrebno za rad.

Cijena ovog softvera vrlo je visoka kad se kupuje putem službenih kanala prodaje. Međutim, postoji i drugi način. U online trgovini MMORC.com možete kupiti aktivacijski ključ za navedeni softver koji ćete iskoristiti prilikom aktivacije istog softvera kojeg ćete prethodno downloadati sa stranica proizvođača i instalirati na vaše računalo. Softver će biti trajno licenciran i aktiviran uz mogućnost preuzimanja i instaliranja svih budućih nadogradnji

Cijene aktivacijskih ključeva na MMORC inicijalno su višetruko povoljnije nego putem službenih prodajnih kanala. No, to nije sve jer vam MMORC nudi i dodatni popust uz korištenje promotivnih kodova. Prlikom kupnje Windows 10 Pro upišite promo kod BHB41 za dodatnih 41% popusta i finalnu cijenu koja iznosi samo 8,22 eura. A ako želite Office 2019 Pro, upišite promo kod BHB57 i ostvarite čak 57% popusta te ćete ovaj popularni paket platiti samo 28,32 eura.

Kod BHB41 osigurava popust od 41% na sljedeće proizvode:

Antivirusni softver također nabavite uz 41% popusta koristeći promo kod BHB41.

Kod BHB57 osigurava popust od 57% na sljedeće proizvode:

Kod BHB62 osigurava popust od 62% na sljedeće proizvode:

 

Kako kupiti softver?

Sam postupak kupovine vrlo je jednostavan. Nakon klika na link u tekstu kod željenog proizvoda, prikazat će vam se softver s punom cijenom u MMORC trgovini (cijene će biti istaknute u američkim dolarima, što vrlo lako možete pretvoriti u eure odabirom na navigacijskoj traci). Navedena cijena je već sama po sebi vrlo povoljna, ali uz promo kod možete je dodatno spustiti. Na primjeru Windows 10 Pro OS-a to izgleda ovako:

U sljedećem koraku željeni proizvod dodat ćete u kupovnu košaricu:

Klikom na "Place Order" započinjete postupak narudžbe. Tu sad ćete pronaći polje za upis promotivnog koda. Nakon upisa koda, aplicirat ćete popust na odabrani proizvod:

U istom prozoru odabirete način plaćanja. Savjetujemo PayPal jer je tako najjednostavnije i najsigurnije. Ubrzo nakon plaćanja na e-mail će vam stići aktivacijski kod za kupljeni softver. Ipak, pazite - kupljena licenca ne vrijedi za nadogradnju s druge verzije Windowsa, već isključivo za aktivaciju nove svježe instalacije koju možete preuzeti sa službenih stranica proizvođača.

U slučaju bilo kakvih pitanja kontaktirajte support@mmorc.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.