Velika ponuda softvera: tiny11 verzija 23H2 - mršava i opaka verzija Windows 11, samo 11,69 €

Godeal24 nudi izuzetno povoljne, originalne i trajno aktivirane Windows i Office softverske pakete. Windows 10 Pro samo 7,59 €, novi Office 2021 Pro Plus samo 26,75 €

Godeal24 ponedjeljak, 25. rujna 2023. u 14:50

Najnovije izdanje Windows 11 OS-a zove se tiny11 verzija 23H2. Ova verzija ima za cilj pružiti laganu alternativu za korisnike koji su već prešli na Windows 11, ali još uvijek žele minimalističkiji i učinkovitiji operativni sustav. Tiny 11 zaobilazi neke od Microsoftovih minimalnih zahtjeva. Na primjer, možete ga jednostavno instalirati na strojeve bez TPM-a, s manje od 4 GB RAM-a ili bez omogućenog sigurnog pokretanja. Kao što mu ime govori, tiny11 je mršava i opaka verzija Windowsa 11, koja nastoji odstraniti masnoću bez uklanjanja mesa.

Želite li koristiti tiny11, svejedno morate kupiti ključ za Windows 11 Pro da biste ga aktivirali prije upotrebe. Posjetite Godeal24 gdje su svi softverski ključevi dio velike rasprodaje softvera. Trajno aktivirani Windows 11 Pro možete nabaviti već od 11,69 €. Ako vam je ipak draži Windows 10 Pro, dostupan je po cijeni od 7,59 €.

Ponuda Office paketa (promo kod SGO62)

Ponuda Windows OS-a (promo kod SGO50)

Bundle ponuda (promo kod SGO62)

Ostali softver za računalo

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Nakon odabira artikla, krenutie u proces kupnje, nastavite kao gost (ili kreirajte novi račun), a zatim ispunite polja s traženim podacima za račun.

Odaberite CWALLETCO kao platformu plaćanja i nastavite na sljedeći korak.

Odaberite željeno sredstvo plaćanja. Savjetujemo da koristite PayPal.

Godeal24 je online trgovina koja prodaje ključeve za računalne operativne sustave, uredski softver i softver za igre na globalnom tržištu. Godeal24 uvijek održava koncept kupca na prvom mjestu i donosi najbolje proizvode i usluge našim kupcima. Kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo, proces kupovine Godeal24 vrlo je jednostavan. Nakon naplate, aktivacijski ključ softvera i detaljne upute za instalaciju bit će poslani na vaš e-mail u roku od nekoliko minuta. A oko procesa instalacije i korištenja, korisnici se u bilo kojem trenutku mogu obratiti Godeal24 profesionalnom timu korisničke službe koji je online 24/7.

Svojim visokokvalitetnim proizvodima i profesionalnim uslugama, Godeal24 je dobio ocjenu 4,9 i ocjenu zadovoljstva od 98% na TrustPilotu (neovisna platforma za korisnike za ocjenu usluge i kvalitete proizvoda), što je korisnička potvrda i priznanje Godeal24!

Kontaktirajte Godeal24: service@godeal24.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.