VIP-cdkdeals proljetna ponuda - Windows 11 Pro samo 18 € i još mnogo toga

Iskoristite promo kod HR35 za dodatnih 35% popusta na već snižene cijene softvera - kupite Windows 11 Pro trajno aktiviranu originalnu licencu za samo 18 eura ili kompletan Office 2016 Pro paket za samo 22 eura - VIP-CDKdeals.com

VIP-cdkdeals petak, 12. travnja 2024. u 10:17

S dolaskom prekrasne sezone, počele su super proljetne akcije na VIP-CDKdeals. Među brojnim ponudama najboljeg Microsoftovog softvera, zahvaljujući super popustima do 91% koje nudi VIP-CDKdeals.com, kući možete ponijeti originalne ztajno aktivirane licence za Windows 10, Windows 11 i Office po vrlo niskim cijenama. Zahvaljujući „proljetnim“ akcijama na VIP-CDKdeals.com moguće je kupiti licence Windowsa i Officea po iznimno povoljnim cijenama, uz popust do čak 91%. Koristeći popuste i ekskluzivni promotivni kod HR35 za 35% popusta, možete dobiti originalnu Windows 11 Pro licencu za samo 18 eura.

Windows ponuda (promo kod HR35)

Office ponuda (promo kod HR35)

Uštedite više uz paket softvera koji uključuje Windows i Office

Kako kupiti softver uz pomoć promotivnog koda?

Kao prvo, odaberite željeni proizvod i kliknite na košaricu ili "Kupi sada" ako je to sve što želite kupiti:

Nakon postupka kratke registracije ili prijave (ako već imate otvoren račun), posjetite košaricu s odabranim proizvodima. Unesite kod za popust „HR35“ i kliknite „Apply“. Nakon potvrde cijena će se umanjiti za 35%.

Nakon svega, jednostavno nastavite na završni korak i odaberite željeno sredstvo plaćanja. VIP-CDKdeals podržava i PayPal kao način plaćanja, što vam toplo preporučamo iz sigurnosnih razloga. Aktivacijski ključ će vam stići e-mailom.

Kako aktivirati Windows 11 licencu?

Aktivacija Windowsa jednostavan je proces. Nakon što ste kupili aktivacijski ključ, nanovo instalirajte Windows 11 koji ste prethodno skinuli sa službenih stranica i slijedite daljnje korake.

1. Unutar instaliranog Windows 11 OS-a uđite u Settings (tipka Win > Settings)

2. Unutar izbornika System odaberite Activation

3. Unesite kupljeni aktivacijski ključ na predviđeno mjesto (Change Product Key)

U slučaju bilo kakvih poteškoća, na raspolaganju vam je korisnička podrška putem e-maila service@cdkdeals.com.

---

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.

o trgovcu.