Windows 10 i Office 2021 po najboljim cijenama u Godeal24 Double 12 ponudi

Double 12 promocija nastavlja se na Black Friday i Cyber Monday, a donosi trajno aktivirane originalne licence za popularni softver - Office 2021 već od 13,05 eura, a Windows 10 već od 5,62 eura - Godeal24

Godeal24 ponedjeljak, 5. prosinca 2022. u 12:39

Ako ste frustrirani jer ste propustili Black Friday i Cyber Monday, Godeal24 je pokrenuo promociju Double 12, koja je ista promocija kao i za Black Friday, što znači da još uvijek možete kupiti softver po jednakim uvjetima. Double 12 je shopping karneval koji se održava 12. prosinca svake godine, a može se smatrati izvedenom promocijom Double 11. Tijekom događaja, Godeal24 pokrenuo je razne popuste kako bi se vratio potrošačima.

Službena cijena Microsoft Office 2021 Pro je 439,99 USD. U Godeal24 ponudi od 12.12., cijena originalnog Officea 2021 Pro je samo 24,25 €, pri čemu štedite 90%. Trebate li softver za više računala, paket Office 2021 5PCs najbolja je ponuda, a možete ga kupiti već od 13,05 €/PC. Softver je potpuuno siguran i pouzdan. Prije kupnje skinite originalni softver s web stranica proizvođača i instalirajte ga na računalo, a potom ga aktivirajte pomoću kupljenog ključa. Kupljeni softver je originalan, trajno licenciran i daje vam mogućnost daljnje korisničke podrške i nadogradnji.

Office paketi! Ograničena količina - Office 2021 već od 13,05 €

Originalni Windows 10 Pro već od 5,62 €

Office za MAC računala

62% popusta na pakete softvera (promo kod SGO62)

Više Windows proizvoda (promo kod SGO 50)

Ostali softver za računalo

Zašto je Godeal24 tako jeftin, je li softver originalan?

Uz Godeal24 u potpunosti izbjegavate rizik od piratstva, budući da je preprodaja korištenih licenci pravni proces uređen europskim zakonodavstvom. Budući da tvrtka više ne koristi svoju licencu, oni je preprodaju Godealu24 po niskoj cijeni, Godeal24 je provjerava prije preprodaje, korištena licenca ne znači da je proizvod istrošen, i dalje je kao potpuno novi softver. Korištene licence su dematerijalizirane, što znači da nema troškova dostave. Kod Godeal24 možete dobiti isti softver i uštedjeti preko 90%.

Kako kupiti?

Nakon odabira artikla, krenutie u proces kupnje, nastavite kao gost (ili kreirajte novi račun), a zatim ispunite polja s traženim podacima za račun.

Odaberite CWALLETCO kao platformu plaćanja i nastavite na sljedeći korak.

Odaberite željeno sredstvo plaćanja. Savjetujemo da koristite PayPal.

Godeal24 je online trgovina koja prodaje ključeve za računalne operativne sustave, uredski softver i softver za igre na globalnom tržištu. Godeal24 uvijek održava koncept kupca na prvom mjestu i donosi najbolje proizvode i usluge našim kupcima. Kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo, proces kupovine Godeal24 vrlo je jednostavan. Nakon naplate, aktivacijski ključ softvera i detaljne upute za instalaciju bit će poslani na vaš e-mail u roku od nekoliko minuta. A oko procesa instalacije i korištenja, korisnici se u bilo kojem trenutku mogu obratiti Godeal24 profesionalnom timu korisničke službe koji je online 24/7.

Svojim visokokvalitetnim proizvodima i profesionalnim uslugama, Godeal24 je dobio ocjenu 4,9 i ocjenu zadovoljstva od 98% na TrustPilotu (neovisna platforma za korisnike za ocjenu usluge i kvalitete proizvoda), što je korisnička potvrda i priznanje Godeal24!

Kontaktirajte Godeal24: service@godeal24.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.