Windows 10 licenca samo 10,84 eura, a Office 2016 za 26 eura – GVGmall

GVGmall nudi izuzetno povoljne cijene softverskih licenci i vrlo jednostavnu online kupovinu

GVGmall četvrtak, 19. rujna 2019. u 07:00

Windows 10 Pro je najnovija verzija aktualnog Windows 10 operativnog sustava iz Microsofta. Odlikuju ga intuitivne naredbe i sve što očekujete od modernog operativnog sustava. A zahvaljujući konstantnoj podršci i nadogradnjama, vrlo je siguran. Iako je Windows 10 najbolja stvar za vaše računalo, mnoge će odbiti cijena. Ipak, GVGmall je pripremio izuzetno dobru ponudu za tu svrhu. Možete kupiti Windows 10 licencu uz popust za samo 10,84 €.

Windows 10 Pro i Microsoft Office

Želite li kupiti licencu, ne samo za Windows, već i za Office, GVGmall nudi paket s obje licence. Nemojte propustiti iskoristiti promo kod „bug20“.

20% popusta na GVGmall: bug20

Povoljniji Office 2016 i 2019

Svako moderno računalo trebalo bi imati i office paket pomoću kojeg možete raditi praktički sav posao koji želite. U GVGmall ponudi pronaći ćete dvije opcije za kupnju office paketa. Prvi je Office 2016, koji nije najnoviji softver, ali će pružiti sve potrebne opcije u kombinaciji s izuzeto povoljnom cijenom od samo 26,49 € (uz 20% popusta). No, ako želite samo najnovije, tu je Office 2019 po cijeni od 42,80 €. Oba paketa nude podršku za mnoštvo formata datoteka i osiguravaju punu podršku za sve dokumente koje želite otvoriti.

Zašto kupovati na GVGmall?

Prvi razlog, dakako, vrlo su povoljne cijene softverskih licenci, koje ćete posebno za Windows 10 i Office teško dobiti povoljnije. Drugi razlog je jednostavnost kupovine i instantna online podrška. Nakon kupnje i plaćanja, licenčni ključ će vam biti dostavljen e-mailom u kratkom roku te ćete moći trenutno aktivirati softver. Osim softvera, GVGmall nudi i licence za igre po izuzetnim cijenama.

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.