Windows 10 Pro + Office 2019 Pro za samo 270 kuna - GoodOffer24.com

Uštedite značajne novce na softveru - kupite Windows 10 Pro za 10,77 eura ili paket koji uključuje Windows 10 Pro i Office 2019 Pro Plus za 36,19 eura

GoodOffer24.com petak, 20. studenog 2020. u 17:00

Najbolji Microsoftov softver pronaći ćete u internetskoj trgovini GoodOffer24.com po super povoljnim cijemama. Cijene softvera na GoodOffer24.com su do 80% niže od originalnih cijena. Softver je stavka bez koje nijedno računalo ne može raditi. Svi znamo kakve su originalne cijene Windows OS-a ili Office paketa, no ovdje možete proći značajno jeftinije. Osim toga, u ovoj izvrsnoj ponudi možete proći još povoljnije! GoodOffer24.com vam nudi dodatnih 30% popusta! Prilikom kupnje upišite promotivni kod HR30.

Windows 10 Pro platit ćete samo 10,77 eura. Također, dobar izbor je i kupnja jednog od paketa Windows 10 operativnog sustava i Officea. Primjerice, Windows 10 Pro licenca u paketu s Office 2019 Pro Plus licencom stajat će vas samo 36,19 eura.

 

Izbor iz ponude na GoodOffer24.com (promo kod HR30)

Kako kupiti softver uz promo kod HR30 (primjer: Windows 10 Pro)?

Kao prvo, odaberite željeni proizvod i kliknite na „Add to Cart“ ili "Buy Now" ako je to sve što želite kupiti:

U sljedećem koraku posjetite košaricu s odabranim proizvodima, unesite kod za popust „HR30“ i kliknite „Apply Coupon“.

Nakon potvrde cijena će se umanjiti za 30%.

Nakon svega, jednostavno kliknite na „Proceed to Checkout“ i odaberite željeno sredstvo plaćanja. GoodOffer24 podržava i PayPal kao način plaćanja, što vam toplo preporučamo iz sigurnosnih razloga. Aktivacijski ključ će vam stići e-mailom.

Napominjemo da je prethodno potrebno skinuti željeni softver sa službenih stranica te ga instalirati na računalo. Prilikom njegove aktivacije, iskoristite kupljeni aktivacijski ključ.

Ovdje možete skinuti željeni softver:

 

Jednostavna i povoljna kupnja

GoodOffer24.com je brzorastuća online platforma koja prodaje softverske licence, aktivacijske ključeve za video igre i ostalo, a sve po nevjerojatnim cijenama. S preko 10 godina iskustva i vrlo pozitivnim povratnim informacijama od strane korisnika, GoodOffer24 blista na tržištu nudeći najkonkurentnije cijene.

Više na: www.GoodOffer24.com
Korisnička podrška: info@goodoffer24.com

---

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.