Windows 10 Pro možete kupiti za samo 8,36 eura te ga uskoro besplatno nadograditi na Windows 11

Kupili ste novo računalo bez potrebnog softvera, ili jednostavno želite nadograditi staro? Nema problema - ICMMO nudi Windows 10 već za 8,36 eura, a Office 2016 za 18,78 eura

ICMMO.com srijeda, 6. listopada 2021. u 14:02

Internetska trgovina ICMMO.com nudi originalan i trajno aktiviran softver po izuzetno niskim cijenama - Windows 10 Pro za 8,36 eura, Office 2016 Pro za 18,78 eura ili oboje zajedno za 22,35 eura. Ovo je izuzetno dobra prilika da po vrlo jeftinoj cijeni nabavite Windows 10 te ga uskoro besplatno nadogradite na Windows 11.

Aktivacijski ključ koji ćete kupiti služi za aktivaciju originalog softvera kojeg je potrebno prethodno skinuti sa službenih stranica i intsalirati na računalo. Ne zaboravite prilikom kupnje upisati promotivni kod.

63% popusta na Office 2016 i bundle Office 2016 + Windows 10 (promo kod BUN63)

40% popusta na Windows 10 (promo kod BUN40)

56% popusta na Office 2019 i bundle Office 2019 + Windows 10 (promo kod BUN56)

40% popusta na antivirusni softver (promo kod BUN40)

40% popusta na ostali Microsoftov softver (promo kod BUN40)

 

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Sam postupak kupovine vrlo je jednostavan. Posjetite homepage ICMMO i odaberite željeni softver, ili jednostavno kliknite na željeni link unutar ovog teksta kako biste ušli u sam artikl.

Nakon što ste artikl ubacili u košaricu, u sljedećem koraku upišite promotivni kod koji ćete pronaći u ovom tekstu, kako biste aplicirali popust na osnovnu cijenu.

Na kraju, odaberite željeno sredstvo plaćanja (preporučamo PayPal radi sigurnosti i jednostavnosti) te upišite mail na koji želite da vam se dostavi licencni ključ.

Ubrzo nakon plaćanja na e-mail će vam stići aktivacijski kod za kupljeni softver. Kupujete li aktivacijski ključ za Windows, imajte na umu da ključ ne vrijedi za nadogradnju s druge verzije Windowsa, već isključivo za aktivaciju nove svježe instalacije koju možete preuzeti sa službenih stranica proizvođača.

U slučaju bilo kakvih pitanja kontaktirajte mmors.pay@gmail.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.