Windows 10 Pro OEM aktivacijski ključ za samo 11,47 eura - GoodOffer24.com

Softverski aktivacijski ključevi po izuzetno povoljnim cijenama nisu više nikakva novost. GoodOffer24.com nudi Windows 10 Pro za 11,47 €, Office 2019 Pro Plus za 34,29 €, a bundle Windows 10 + Office 2019 za 39,89 €

GoodOffer24.com petak, 5. ožujka 2021. u 07:00

GoodOffer24.com je poznata internetska trgovina softverskim licencama tj. aktivacijskim ključevima. Često donose razne popuste i kampanje s nižim cijenama (u ovom trenutku u tijeku je tzv. March Carnival Promotion Super Sale gdje vas očekuju zbilja super cijene). Svi znamo kakve su redovne cijene softvera, no kupujete li OEM aktivacijski ključ, proći ćete značajno jeftinije. No GoodOffer24.com pripremio je i dodatne popuste za Bugove čitatelje. Prilikom kupnje softvera upišite promotivni kod HR30 i dobit ćete dodatnih 30% popusta na istaknutu cijenu.
 

Izbor iz ponude na GoodOffer24.com (30% popusta uz promo kod HR30)

Windows:

Office:

Bundle (Windows + Office):

Sav kupljeni softver je originalan i trajno aktiviran. Originalni softver morate skinuti sa službenih stranica i instalirati ih na računalo, a zatim iskoristiti kupljeni aktivacijski ključ.

 

Kako kupiti softver? Pogledajte na primjeru za Windows 10 Pro

Kao prvo, odaberite željeni proizvod i kliknite na „Add to Cart“ ili "Buy Now" ako je to sve što želite kupiti:

U sljedećem koraku posjetite košaricu s odabranim proizvodima, unesite kod za popust „HR30“ i kliknite „Apply Coupon“.

Nakon potvrde cijena će se umanjiti za 30%.

Nakon svega, jednostavno kliknite na „Proceed to Checkout“ i odaberite željeno sredstvo plaćanja. GoodOffer24 podržava i PayPal kao način plaćanja, što vam toplo preporučamo iz sigurnosnih razloga. Aktivacijski ključ će vam stići e-mailom.

Skinite svježu instalaciju softvera sa službenih stranica i instalirajte je (Microsoft Windows 10 Professional - Download Link). Nakon instalacije aktivirajte softver pomoću aktivacijskog ključa kojeg ste kupili i dobili na e-mail.
 

Jednostavna i povoljna kupnja

GoodOffer24.com je brzorastuća online platforma koja prodaje softverske licence, aktivacijske ključeve za video igre i ostalo, a sve po nevjerojatnim cijenama. S preko 10 godina iskustva i vrlo pozitivnim povratnim informacijama od strane korisnika, GoodOffer24 blista na tržištu nudeći najkonkurentnije cijene.

Više na: www.GoodOffer24.com
Korisnička podrška: info@goodoffer24.com

---

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.