Windows 10 Pro samo 7,80 €, Office 2016 samo 18,78 € - MMORC.com

Rabljene OEM licence tj. aktivacijski ključevi za popularni softver po najnižim cijenama na tržištu - Windows 11 Pro za 15,00 eura, Windows 10 Pro za 7,80 eura, Office 2016 Pro za 18,78 eura i još mnogo toga. Iskoristite promotivne kodove iz teksta za povoljniju cijenu

MMORC.com srijeda, 31. svibnja 2023. u 14:05

Trebate li novi Windows ili Office za računalo, nema potrebe da isti kupujete na službenim prodajnim mjestima po ekstra visokim cijenama. Zavirite u ponudu MMORC.com i odaberite rabljenu OEM licencu tj. aktivacijski ključ za popularni softver po izuzetno niskim cijenama. U ponudi su u potpunosti originalne i trajno aktivirane licence sa svim funkcionalnostima. Izdvajamo Windows 11 ili Office 2021. Osim toga, tu je i Windows 10 Pro za samo 7,80 eura ili Office 2016 Pro za 18,78 eura. Prije kupnje skinite originalni softver s web stranica proizvođača i instalirajte ga na računalo, a potom ga aktivirajte pomoću kupljenog ključa. Kupljeni softver je originalan, trajno licenciran i daje vam mogućnost daljnje korisničke podrške i nadogradnji.

MMORC vam na sve izlistane cijene daje dodatni popust koji možete ostvariti upišete li prilikom kupnje promotivni kod. Kodove potražite u nastavku.

44% popusta na Windows 11 i Windows 10 (promo kod BEZ44)

44% popusta na Office za Mac računala i Audible članstvo (promo kod BEZ44)

63% popusta na Office 2016 i Office 2019 (promo kod BEZ63)

56% popusta na Office 2021 i Office 2019 (promo kod BEZ56)

44% popusta na antivirusni softver (promo kod BEZ44)

44% popusta na ostali Microsoftov softver (promo kod BEZ43)

 

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Sam postupak kupovine vrlo je jednostavan. Nakon klika na link u tekstu kod željenog proizvoda, prikazat će vam se softver s punom cijenom u MMORC trgovini. Navedena cijena je već sama po sebi vrlo povoljna, ali uz promotivni kod možete je dodatno spustiti.

U sljedećem koraku željeni proizvod dodat ćete u kupovnu košaricu. Klikom na "Place Order" započinjete postupak narudžbe.

Tu sad ćete pronaći polje za upis promotivnog koda. Nakon upisa koda, aplicirat ćete popust na odabrani proizvod.

U istom prozoru odabirete način plaćanja. Savjetujemo PayPal jer je tako najjednostavnije i najsigurnije. Ubrzo nakon plaćanja na e-mail će vam stići aktivacijski kod za kupljeni softver. Kupujete li aktivacijski ključ za Windows, imajte na umu da ključ ne vrijedi za nadogradnju s druge verzije Windowsa, već isključivo za aktivaciju nove svježe instalacije koju možete preuzeti sa službenih stranica proizvođača.

U slučaju bilo kakvih pitanja kontaktirajte support@mmorc.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.