Windows 10 Pro samo 8,92 eura u proljetnoj akciji, a Office 2019 Pro 30,29 eura

Kompletan softver u online trgovini MMORC.com inicijalno ima značajno niže cijene od službenih prodajnih kanala, a uz promotivne kodove možete dobiti dodatne popuste do 57% (Office 2016 Pro Plus za samo 21,83 €)

MMORC.com četvrtak, 7. svibnja 2020. u 07:00

Svima je poznato da je računalo beskorisno bez kvalitetnog i vrhunskog softvera. Prije svega ovdje mislimo na najbolji operativni sustav današnjice - Windows 10. Riječ je i o najsigurnijem Microsoftovom proizvodu koji dobiva stalne nadogradnje i kojem svakako možete povjeriti svoje računalo i podatke. Osim toga, tu su i Office 2016 Pro Plus te Office 2019 - najpopularniji paketi uredskog softvera koji nude praktički sve što vam je potrebno za rad.

Cijena ovog softvera vrlo je visoka kad se kupuje putem službenih kanala prodaje. Međutim, postoji i način da originalni softver skinete na stranicama proizvođača, instalirate ga te potom u internetskoj trgovini MMORC.com kupite aktivacijski ključ i aktivirate željeni softver. Softver će biti trajno licenciran i aktiviran uz mogućnost preuzimanja i instaliranja svih budućih nadogradnji

Cijene aktivacijskih ključeva na MMORC inicijalno su višetruko povoljnije nego putem službenih prodajnih kanala. No, to nije sve jer vam MMORC nudi i dodatni popust uz korištenje promotivnih kodova. Prlikom kupnje Windows 10 Pro upišite promo kod BHA36 za dodatnih 36% popusta i finalnu cijenu koja iznosi samo 8,92 eura. A ako želite Office 2019 Pro, upišite promo kod BHA54 i ostvarite čak 54% popusta te ćete ovaj popularni paket platiti samo 30,29 eura.

Kod BHA36 osigurava popust od 36% na sljedeće proizvode:

Antivirusni softver također nabavite uz 36% popusta koristeći promo kod BHA36.

Kod BHA54 osigurava popust od 54% na sljedeće proizvode:

Kod BHA57 osigurava popust od 57% na sljedeće proizvode:

 

Kako kupiti softver?

Sam postupak kupovine vrlo je jednostavan. Nakon klika na link u tekstu kod željenog proizvoda, prikazat će vam se softver s punom cijenom u MMORC trgovini (cijene će biti istaknute u američkim dolarima, što vrlo lako možete pretvoriti u eure odabirom na navigacijskoj traci). Navedena cijena je već sama po sebi vrlo povoljna, ali uz promo kod možete je dodatno spustiti. Na primjeru Windows 10 Pro OS-a to izgleda ovako:

U sljedećem koraku željeni proizvod dodat ćete u kupovnu košaricu:

Klikom na "Place Order" započinjete postupak narudžbe. Tu sad ćete pronaći polje za upis promotivnog koda. Nakon upisa koda, aplicirat ćete popust na odabrani proizvod:

U istom prozoru odabirete način plaćanja. Savjetujemo PayPal jer je tako najjednostavnije i najsigurnije. Ubrzo nakon plaćanja na e-mail će vam stići aktivacijski kod za kupljeni softver. Ipak, pazite - kupljena licenca ne vrijedi za nadogradnju s druge verzije Windowsa, već isključivo za aktivaciju nove svježe instalacije koju možete preuzeti sa službenih stranica proizvođača.

U slučaju bilo kakvih pitanja kontaktirajte support@mmorc.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.