Windows 10 Pro za 10,99 eura, a u paketu s Officeom 2019 samo 34,99 eura

GoodOffer24 ima veliku ljetnu akciju u kojoj nudi vrhunski softver po super cijenama uz dodatnih 30% popusta uz promotivni kod

GoodOffer24.com petak, 5. lipnja 2020. u 07:00

Windows 10 je operativni sustav koji je jednostavno "must-have" za bilo kojeg PC korisnika. Preko službenih kanala cijena mu  iznosi i do 259 eura. No, licencu možete dobiti i značajno povoljnije. Riječ je o digitalnim aktivacijskim ključevima koje možete kupiti za 10-ak puta nižu cijenu. Napominjemo da ćete kupnjom aktivacijskog ključa dobiti trajno licenciran i aktiviran softver koji možete slobodno nadograđivati - pa tako i instalirati npr. novi May 2020 (v. 2004) Update za Windows 10 sustave.

Iako već nudi super cijene, web trgovina GoodOffer24.com ima i poseban promotvni kod "HR30" za čitatelje Bug.hr-a. Uz navedeni kod dobit ćete dodatnih 30% popusta na istaknute cijene, a cijena Windows 10 Pro aktivacijskog ključa iznosit će SAMO 10,99 EURA.

U nastavku donosimo najbolje iz ponude:

 

Cijena kao kočnica

Što se tiče komercijalnih uvjeta, nije ih potrebno posebno naglašavati. Svi znamo kakve su uobičajene maloprodajne cijene za verziju Windows 10 Pro - prilično su visoke i dosežu i do 259 eura. No, ne mora biti tako!

Jednostavna i povoljna kupnja

GoodOffer24.com je brzorastuća online platforma koja prodaje softverske licence, aktivacijske ključeve za video igre i ostalo, a sve po nevjerojatnim cijenama. S preko 10 godina iskustva i vrlo pozitivnim povratnim informacijama od strane korisnika, GoodOffer24 blista na tržištu nudeći najkonkurentnije cijene.

Naš favorit iz GoodOffer24 ponude je paket Windows 10 Pro + Office 2019 Pro za samo 34,99 €

Evo kratkog primjera kako kupiti OEM licencu za Windows 10 Pro pomoću koda za popust "HR30"

Kao prvo, odaberite željeni proizvod i kliknite na „Add to Cart“ ili "Buy Now" ako je to sve što želite kupiti:

U sljedećem koraku posjetite košaricu s odabranim proizvodima, kliknite „Apply Coupon“ te unesite kod za popust „HR30“.

Nakon potvrde cijena će se umanjiti za 30%.

Nakon svega, jednostavno kliknite na „Proceed to Checkout“ i odaberite željeno sredstvo plaćanja. GoodOffer24 podržava i PayPal kao način plaćanja, što vam toplo preporučamo iz sigurnosnih razloga.

---

Više na: www.GoodOffer24.com
Korisnička podrška: info@goodoffer24.com

---

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.