Windows 10 Pro za 8,08 eura, Office 2019 Pro za 27,66 eura, a Office 2016 Pro Plus za 18,78 eura

Jedne od najnižih cijena aktivacijskih ključeva za popularni Microsoftov softver pronaći ćete u internetskoj trgovini MMORC.com - provjerite i uvjerite se sami! Cijene uz promotivni kod su do 63% snižene

MMORC.com ponedjeljak, 13. srpnja 2020. u 07:00

Kupujete li ga putem službenih kanala prodaje, popularni Microsoftov softver stoji pravo bogatstvo. Ipak, Windows 10 ili Office paket možete kupiti po iznimno povoljnim cijenama posjetite li web stranicu MMORC.com. Tamo ćete pronaći mnoštvo softvera i igara.

Aktivacijski ključ za Windows 10 Pro možete kupiti već za 8,08 eura. Windows koji ćete kupiti na ovaj način trajno je licenciran i aktiviran za jedan PC. Prilikom kupnje potrebno je upisati promotivni kod BGT42 da biste dobili 41% popusta na već sniženu istaknutu cijenu.

S druge strane, želite li Office 2019 Pro, upišite promo kod BGT58 i ostvarite čak 58% popusta te ćete ovaj popularni paket platiti samo 27,66 eura. Na Office 2016 Pro Plus nudi se još veći popust (63%) i uz korištenje promotivnog koda BGT63 možete ga kupiti za samo 18,78 eura.

Kod BGT42 osigurava popust od 42% na sljedeće proizvode:

Kod BGT58 osigurava popust od 58% na sljedeće proizvode:

Kod BGT63 osigurava popust od 63% na sljedeće proizvode:

 

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Sam postupak kupovine vrlo je jednostavan. Nakon klika na link u tekstu kod željenog proizvoda, prikazat će vam se softver s punom cijenom u MMORC trgovini (cijene će biti istaknute u američkim dolarima, što vrlo lako možete pretvoriti u eure odabirom na navigacijskoj traci). Navedena cijena je već sama po sebi vrlo povoljna, ali uz promo kod možete je dodatno spustiti. Na primjeru Windows 10 Pro OS-a to izgleda ovako:

U sljedećem koraku željeni proizvod dodat ćete u kupovnu košaricu:

Klikom na "Place Order" započinjete postupak narudžbe. Tu sad ćete pronaći polje za upis promotivnog koda. Nakon upisa koda, aplicirat ćete popust na odabrani proizvod:

U istom prozoru odabirete način plaćanja. Savjetujemo PayPal jer je tako najjednostavnije i najsigurnije. Ubrzo nakon plaćanja na e-mail će vam stići aktivacijski kod za kupljeni softver. Ipak, pazite - kupljena licenca ne vrijedi za nadogradnju s druge verzije Windowsa, već isključivo za aktivaciju nove svježe instalacije koju možete preuzeti sa službenih stranica proizvođača.

 

Zaštitite se uz vrhunski antivirusni softver

Antivirusni softver također nabavite uz 42% popusta koristeći promo kod BGT42.

Bogatu ponudu ostalog softvera provjerite na MMORC.com. I ne zaboravite prilikom kupnje drugog softvera također upisati promotivni kod BGT42 jer ćete i na njega dobiti 42% popusta.

U slučaju bilo kakvih pitanja kontaktirajte support@mmorc.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.