Windows 10 samo 5,55 eura u ograničenoj 11.11 ponudi na Godeal24

Međunarodni dan samaca je 11.11., a Godeal24 tom prilikom nudi dvije Windows 10 licence za samo 11,11 eura! Akcija traje još samo tjedan dana, stoga požurite!

Godeal24.com ponedjeljak, 8. studenog 2021. u 10:13

GoDeal24 je internetska trgovina za softver i igre. U ponudi ćete pronaći sve najnovije proizvode po najpovoljnijim cijenama na tržištu. Konkurentne cijene i korisna korisnička podrška osiguravaju da najbolje moguće iskustvo kupovine. Svi proizvodi su originalni i valjani.

U tijeku je velika Godeal24 Double 11 Crazy promocija koja donosi lude popuste. U sklopu rasprodaje 11.11 kupite originalne doživotno valjane softverske licence po najnižim cijenama na tržištu - Windows 10 Pro, Office 2019 Professional Plus i Office 20121 Pro Plus. Windows 10 Pro možete kupiti za samo 5,55 eura po računalu.

Godeal24 Double 11 Crazy ponuda aktualna je SAMO od 1.11. do 14.11.

SPECIJALNA PONUDA BEZ PROMO KODA

 

Posebna Windows ponuda (promo kod SGO50)

50% popusta na preostali Windows asortiman. Prilikom kupnje upišite promotivni kod SGO50.

 

Office bundle ponuda (promo kod SGO62)

62% popusta na Office softverske pakete i dodatni alat. Prilikom kupnje upišite promotivni kod SGO62.

 

Ostali softver za računalo (promo kod SGO62)

62% popusta na ostali softver. Prilikom kupnje upišite promotivni kod SGO62.

 

Jednostavna kupnja

Kupnja na GoDeal24.com jednostavna je i sigurna. Možete platiti koristeći svoj PayPal račun preko posebne platforme Cwalletco. Plaćanje PayPalom jamči sigurnost i brzinu, stoga ga Godeal24 toplo preporuča.

Imate pitanja? Trebate pomoć?

Ubrzo nakon narudžbe, u roku od 24 sata primit ćete e-poruku s ključevima proizvoda - bez potrebe da danima čekate odgovor. Ponekad će e-pošta s obavijesti otići u neželjenu poštu. Ako nakon 24 sata ne primite e-poštu, nemojte paničariti, prvo provjerite neželjenu poštu ili izravno kontaktirajte korisničku službu na service@godeal24.com. Korisnička služba Godeal24 pružit će brzu i sveobuhvatnu pomoć.

Ne zaboravite prvo preuzeti ispravne verzije na svoje računalo, a tek onda ih aktivirati novim kupljenim ključevima.

Svi gore navedeni ključevi legalne su inačice softvera. Cijena ovih ključeva je niska budući da se obično prodaju s računalom. Ovu praksu preprodaje legalizirao je Europski sud pravde.

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.