Windows 10/11 Pro originalna trajna licenca samo 13 € - 91% popusta u VIP-cdkdeals ponudi za ožujak!

Iskoristite promo kod HR35 za dodatnih 35% popusta na već snižene cijene softvera - kupite Windows 10 Pro trajno aktiviranu originalnu licencu za samo 13 eura ili kompletan Office 2016 Pro paket za samo 22 eura - VIP-CDKdeals.com

VIP-CDKdeals.com petak, 1. ožujka 2024. u 10:28

Početak mjeseca je prilika za novu VIP-cdkdeals.com ponudu najboljih softverskih licenci za svakodnevnu produktivnost. Proizvodi kao što su Windows i Office, ali i antivirusni programi i još mnogo toga, mogu se pronaći po nenadmašnim cijenama jednostavnim iskorištavanjem promotivnog koda HR35. Primjer? Windows 11 Pro možete kupiti uz sniženje cijene od čak 91% za samo 18 €. Na vama je da otkrijete bilo koju drugu ponudu pregledavanjem savjeta navedenih u ovom članku.

Windows ponuda (promo kod HR35)

Office ponuda (promo kod HR35)

Uštedite više uz paket softvera koji uključuje Windows i Office

Kako kupiti softver uz pomoć promotivnog koda?

Kao prvo, odaberite željeni proizvod i kliknite na košaricu ili "Kupi sada" ako je to sve što želite kupiti:

Nakon postupka kratke registracije ili prijave (ako već imate otvoren račun), posjetite košaricu s odabranim proizvodima. Unesite kod za popust „HR35“ i kliknite „Apply“. Nakon potvrde cijena će se umanjiti za 35%.

Nakon svega, jednostavno nastavite na završni korak i odaberite željeno sredstvo plaćanja. VIP-CDKdeals podržava i PayPal kao način plaćanja, što vam toplo preporučamo iz sigurnosnih razloga. Aktivacijski ključ će vam stići e-mailom.

Kako aktivirati Windows 10 licencu?

Aktivacija Windowsa jednostavan je proces. Nakon što ste kupili aktivacijski ključ, nanovo instalirajte Windows 10 koji ste prethodno skinuli sa službenih stranica i slijedite daljnje korake (dostupna je i Windows 11 instalacija).

1. Unutar instaliranog Windows 10 OS-a uđite u Settings (donja lijeva tipka Start > Settings)

2. Unutar izbornika Update & Security odaberite Activation

3. Unesite kupljeni aktivacijski ključ na predviđeno mjesto (Update Product Key > Change Product Key)

U slučaju bilo kakvih poteškoća, na raspolaganju vam je korisnička podrška putem e-maila service@cdkdeals.com.

---

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.

o trgovcu.