Windows 7 se bliži svom kraju – budite spremni i nadogradite na Windows 10 već za 9,62 eura

Nakon 14. siječnja 2020. Microsoft više neće pružati sigurnosnu niti bilo kakvu drugu podršku za Windows 7 operativni sustav. Ako se vaše računalo još uvijek nalazi na njemu, vrijeme je da ga nadogradite na Windows 10.

GoodOffer24.com subota, 21. rujna 2019. u 07:00

UPOZORENJE! Nakon 14. siječnja 2020. Microsoft više neće pružati sigurnosnu niti bilo kakvu drugu podršku za Windows 7 operativni sustav. Ako se vaše računalo još uvijek nalazi na njemu, vrijeme je da ga nadogradite na Windows 10.

Nadogradite računalo na najbolji i najsigurniji Windows do sada!

Iako je Windows 7 star već 10 godina, najnovija Netmarketshare izvješća govore da ga čak 32% korisnika još uvijek koristi. No, evo i dodatnih informacija – preko 900 milijuna aktivnih uređaja u svijetu sada koristi Windows 10, što čini tržišni udio od gotovo 50%, a s druge stranne, čak 96% poslovnih korisnika ga koristi.

Za one koji još koriste Windows 7, ovo je jasan znak da je vrijeme za nadogradnju. No, ako posjedujete više računala, nadogradnja može biti vrlo skupa. Stoga, pred vas stavljamo drugačije i pristupačnije opcije putem platforme GoodOffer24.

 

Što je GoodOffer24 i zašto ga odabrati?

GoodOffer24 je online platforma koja nudi softverske licence po pristupačnim cijenama – Windows 10, Ofcce 2016, Officce 2019, i više.

Glavni koncept poslovanja platforme GoodOffer24 leži u nastojanju da promijene svjetsku trgovinu nudeći sigurno i pouzdano rješenje za svakoga. Uz bogato iskustvo s više od 10 godina, GoodOffer24 prikupio je izvrsne recenzije dosadašnjih zadovoljnih kupaca, što možete vidjeti i na njegovoj Trustpilot stranici.

Najbolja stvar koja krasi trgovinu je jednostavnost i pouzdanost kakva se i očekuje – od narudžbe do aktivacije. GoodOffer24 jamči da su sve licence valjane, a u slučaju bilo kakve reklamacije, rado će sve riješiti u korist kupca.

 

Brza i sigurna kupovina

Proces kupovina na GoodOffer24 ne može biti jednostavniji, nego što jest. Kao prvo, odaberite željeni proizvod, dodajte ga u košaricu te upišite kod za popust ako ga imate. Daljnji korak će od vas zahtijevati upis e-mail adrese na koju će vam biti isporučena licenca. Proces kupovine možete odraditi kao registrirani korisnik, ili kao gost.

Slijedi odabir sredstva plaćanja – kreditna kartica (VISA/MasterCard) ili PayPal, što toplo preporučamo. Uskoro nakon narudžbe primit ćete e-mail s aktivacijskim ključem. Imate li kakva pitanja ili trebate podršku, tu je 24/7 korisnička služba.

Ponuda i posebne pogodnosti

U pogledu kraja životnog vijeka Windows 7 OS-a pripremili smo specijalnu ponudu. Iskoristite prigodu za nadogradnju računala uz ekstra popust od 25% koristeći promo kod "JGM25". U nastavku navodimo cijene uz navedeni popust:

 

Microsoft Windows 10 + Office 2019 paket – popust do 30%!

Trebate li Microsoft Office paket uz Windows 10, GoodOffer je pripremio također sppecijalnu ponudu. Na već niske cijene možete ostvariti dodatnih 30% popusta uz promo kod "JGO24OFFICE2019":

---

Više na: www.GoodOffer24.com
Korisnička podrška: info@goodoffer24.com
Facebook stranica: www.facebook.com/GoodOffer24

---

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.