Zaigrajte Cyberpunk 2077 uz novi softver - Windows 10 Pro za samo 7,25 eura

Želite li i vi zaigrati Cyberpunk 2077 u 4K rezoluciji, preporučeno je da koristite Windows 10 64-bit. Ako nemate potreban softver, posjetite GoDeal24.com i nabavite ga za samo 7,25 eura

Godeal24.com ponedjeljak, 14. prosinca 2020. u 08:00

Kada je najbolje vrijeme za kupnju novog računala ili dijelova? Božić je pred nama, a bliže nam se akcije koje su ponegdje bolje i od onih na Black Friday. Planirate li kupiti nove računalne komponente za novo računalo, ili nadograditi staro, potrošit ćete puno novca, kako za hardver, tako i za softver.

U slučaju da tražite dobru ponudu za softversku nadogradnju računala, GoDeal24.com je priredio svoju Božićnu akciju - do 62% popusta na Windows ili Office. Novo gaming izdanje Cyberpunk 2077 ima preko milijun igrača na Steamu. Želite li i vi zaigrati ovu popularnu igru u 4K rezoluciji, preporučeno je da koristite Windows 10 64-bit. No cijena za Windows putem službenih prodajnih kanala doseže i do 2000 kuna. GoDeal24.com je tome doskočio i nudi vam Windows 10 za manje od 8 eura.

Izdvajamo iz ponude:
 

EKSKLUZIVNA BOŽIĆNA PONUDA – do 88% popusta, ograničeno, požurite!

 

SOFTVER U POLA CIJENE! Koristite promo kod "SGO50"

 

SOFTVERSKI PAKETI – Povoljnije od povoljnog! Koristite promo kod "SGO66"

 

DODATNA PONUDA – Najbolje cijene, sve za posao i dom. Koristite promo kod "SGO55"

SAZNAJTE VIŠE >>            

 

Jednostavna kupnja - PayPal putem platforme Cwalletco

Kupnja na GoDeal24.com jednostavna je i sigurna. Možete platiti koristeći svoj PayPal račun putem platforme Cwalletco. Nakon odabira željenog artikla, idite na checkout kao gost ili stvorite account. Cwalletco opciju odabirerete u izborniku "Payment Information". Nakon pregleda narudžbe kliknite "Place Order" i slijedite daljnje korake.

Unutar Cwalletco platforme prikazat će vam se izbornik gdje kao sredstvo plaćanja možete odabrati PayPal ili kreditnu karticu.

Imate pitanja? Trebate pomoć?

Ubrzo nakon narudžbe, u roku od 24 sata primit ćete e-poruku s ključevima proizvoda - bez potrebe da danima čekate odgovor. Ponekad će e-pošta s obavijesti otići u neželjenu poštu. Ako nakon 24 sata ne primite e-poštu, nemojte paničariti, prvo provjerite neželjenu poštu ili izravno kontaktirajte korisničku službu na service@godeal24.com. Korisnička služba Godeal24 pružit će brzu i sveobuhvatnu pomoć.

Ne zaboravite prvo preuzeti ispravne verzije na svoje računalo, a tek onda ih aktivirati novim kupljenim ključevima.

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.