Veleposlanstvo SAD-a najbržima poklanja 200 ulaznica za All Digital CES 2021

CES 2021, najveći svjetski tehnološki spektakl, održat će se, kao u uvijek, početkom siječnja, no ovaj put - razumljivo - ne u Las Vegasu, već online. Prilika je to da ga lakše posjetite...

Dragan Petric utorak, 22. prosinca 2020. u 13:00

Krajem godine zaljubljenici u nove tehnologije obično se, osim za obiteljsku proslavu, pripremaju i za najveći svjetski tehnološki spektakl koji se svakog siječnja održava u Las Vegasu. Dakako, riječ je o CES-u, legendarnom showu koji već desetljećima nagoviješta kakve ćemo tehnologije upoznati u ostatku godine i na kojem su, posljednjih šest godina, zahvaljujući suradnji ovog sajma s Bugom, nastupali i ponajbolji hrvatski startupi, pobjednici Idea Knockouta. 

CES 2021 se iz posve razumljivih razloga neće održati u Las Vegasu, fizički, no CTA, organizacija koja stoji iza ove manifestacije priprema "All Digial CES 2021", što će omogućiti i onima kojima je putovanje u Las Vegas bilo odveć komplicirano da iz udobnosti svojeg doma osjete čari ovog događaja.

Kao i svake godine, Veleposlanstvo SAD-a u Zagrebu, koje i zastupa CTA u nas, pobrinulo se da svim zainteresiranima omogući što lakši, brži i jeftiniji način da sudjeluju na CES-u. Konkretno, pripremljeno je 200 besplatnih ulaznica za All Digital CES 2021 za one koji se najbrže jave na adresu Suzana.Vezilic@trade.gov iza koje stoji Suzana Vezilić, službeni Delegation Leader CES-a za Hrvatsku. 

Time se štedi 149 USD, što je trenutačno važeća cijena za registraciju za All Digital CES 2021, odnosno čak 499 USD, koliko će stajati od 3. siječnja 2021. 

Bitno je napomenuti da CES-u i ove godine, kao i svim fizičkim CES-ovima prije ovog, mogu nazočiti isključivo oni koji su poslovno vezani uz industriju konzumne elektronike, a nužan uvjet je i da ste stariji od 18 godina. BITNO: Najviše dvoje iz jedne tvrtke može dobiti besplatnu ulaznicu!

All Digital CES 2021 održat će se online od 11. - 14. siječnja 2021. godine, a među brojnim keynoteima i panelima na kojima će nastupiti najveće zvijezde tehnološkog svijeta, ponovno će, kao i uvijek, biti i nekoliko zvijezda showbizza, pa su tako nastup potvrdile i Dua Lipa te Billie Elish... 

Sretno s ulaznicama!